2777
2789

سلام

من پایه دوازدهم هستم امسال تازه ثبت نام کردم تو مدرسه بزرگسالان

موقع ثبت نام مدیر یه برگه به من داد که توش باید چند تا درس انتخاب میکردم که دی ماه پاس کنم

بعد الان بخش نامه امتحانات نهایی دی ماه اومده و مدیر میگه همه باید شرکت کنن

امتحانات نهایی دی ماه چی هست اصلا؟

تو کنکور تاثیر داره؟

کدوم امتحان تو کنکور تاثیر داره؟

حداقل چند باید بگیرم یا اینکه میتونم شرکت نکنم؟

خیلی ذهنم درگیر شده استرس گرفتم ممنون میشم کمکم کنید

چقدر سوالات عجیب بود تاحالا تو مدرسه عادی امتحان ندادی؟؟؟

اینجا هم مثل مدرسه عادیه دی ماه و خرداد ماه، هر درسی که برداشته باشی باید بری امتحان بدی امتحان نهایی دوازدهم هم کشوری برگزار میشه

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر سوالات عجیب بود تاحالا تو مدرسه عادی امتحان ندادی؟؟؟ اینجا هم مثل مدرسه عادیه دی ماه و خرداد ما ...

ممنون که پاسخ دادید

ولی مدیر میگه باید این امتحانات دی ماه رو شرکت کنم

و اسمش هم نهایی هستش

ینی این امتحانات دی ماهی ها هم تو کنکور حساب میشه؟

الان ینی من باید فقط اون درس هایی که برداشتم رو برم امتحان بدم ؟

ممنون

ممنون که پاسخ دادید ولی مدیر میگه باید این امتحانات دی ماه رو شرکت کنمو اسمش هم نهایی هستشینی این ام ...

اره حتما باید امتحان بدی خیلی هم امتحان مهمیه، اگه ندی که دیپلم تو نمیتونی بگیری. امتحان نهایی سراسری برگزار میشه، یعنی مثل امتحانای داخلی نیست که بری تو مدرسه امتحان بدی و معلم خودت بالا سرت باشه، اینجوریه که میفرستنت یه جا دیگه برای امتحان، حتما باید شرکت کنی و نمرت هم نباید زیر ۷ باشه چون میندازنت. میتونم بپرسم چندسالته؟

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

ممنون که پاسخ دادید ولی مدیر میگه باید این امتحانات دی ماه رو شرکت کنمو اسمش هم نهایی هستشینی این ام ...

اینکه باید فقط درسایی که برداشتی و امتحان بدی یا نه رو زنگ بزن از مدیر مدرسه بپرس چون هر مدرسه شرایط و قوانین مختلف خودشو داره، من اون درسایی که انتخاب کرده بودم و فقط امتحان دادم فکر کنم برای تو هم اینجوری باشه ولی بازم بپرس ازشون یه وقت اشتباه نشه

اره حتما باید امتحان بدی خیلی هم امتحان مهمیه، اگه ندی که دیپلم تو نمیتونی بگیری. امتحان نهایی سراسر ...

مرسی بابت اطلاعاتت

من ۱۹ سالمه پارسال به خاطر مریضی نتونستم درس بخونم کنکور بدم

امسال دارم تلاش میکنم

اینکه باید فقط درسایی که برداشتی و امتحان بدی یا نه رو زنگ بزن از مدیر مدرسه بپرس چون هر مدرسه شرایط ...

از مدیر پرسیدم گفتش که تو بیا همرو امتحان بده من برات اوکی میکنم و جوابهای مبهم بهم میده

خیلی اوقات هم جواب نمیده

منظورش رو نفهمیدم ولی با این شرایط اونایی رو که انتخاب کردم میدم