2777
2789

بچها یه مدته هی با پیجای فیک برام درخاست فالو میاد(پیجی که امسال و همین ماه درست شده)

یا یسری پیجا هستن بهم پیام میدن برای آشنایی(قبلا خیییییلییییی به ندرت همچین پیامایی داشتم)

یکیشونم پروفش شبیه کراشمه

بنظرتون همشون یه نفرن؟

اخه چرا یهو اینهمه درخواست و پیام بهم زیاد شده؟

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا

بنظرت واقعا کسی دوسم داره یا مثلا یه دختریه داره اذیتم میکنه؟

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

ممکنه

این اخری یه پیام داشتم (این سومیه ت  همین ماه و ۷ امین پیج مشکوک تو سه ماه اخیر) پسره پروفش سایه ست ولی حالت چهره ش مشخصه و خیلی شبیه کسیه که میشناسم. بنظرت اونه یا توهم زدم؟

به نظرم قبول کن درخواست رو واکنششون رو ببین

حذفشون کردم 

حالا بازم وایمیسم ببینم شاید بازم درخواست دادن😂🤦‍♀️

اونجایی که گفتی یکشیون شبیه پروفایل کراشته،مشکوک شدقضیه

اه خیلی مژه ش بینیش، لبش 

ولی خب میگم شاید من اشتباه میکنم

یکیشونم برگشت گفت بیا اشنا شیم من گفتم نه بعد پرسید چرا نکنه کسی تو زندگیته