2777
2789

خیلی داغونه موقع فروش کسی نمیخره

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخای بفروشی فروش ب سختی میره

پراید بدبخت اگ صفر باشه برات مث خر کار میکنه

سایپا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چرا کسی نمیخره؟بدیش چیه؟

قطعه ام وی ام کم پیدا میشه کوچیکه دخترونه اس زیاد فروش نداره

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

یعنی پراید بهتره؟

ار بابا

۱۱۱بگیر واس رانندگی تووشهر ماشین خوبیه

روهوام فروش میره 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

۸ ساله دارم. ماشین کم دردسریه و واسه شهری خوبه و کوه باهاش نمیرم. هواشو دارم. روغن و آبشو به موقع عوض کنی و گاز الکی ندی، اذیتت نمیکنه. عیبش ظریف بودنشه. دست اندازا نزن وگرنه جلوبندیش اذیت میشه. واسه خانما عالیه و همیشه هم جاپارک واسش هست چون بزرگ و دست و پاگیر نیست

آخه من باید به جیبم نگاه کنم😂

خوب چرا ماشین ایرانی نمیخری؟ چون اینو بخری قطعا بعدها بخوای بفروشی خیلی ضرر می‌کنی، اگه پول دستت باشه مدلای بالای ام وی ام و بخری خیلی خوبه ولی اینو واقعا نگیر