2777
2789
عنوان

بچه‌دار شدن وقتی دانشجو هستم

96 بازدید | 14 پست

سلام

من دانشجو هستم و به جز این ترم یه ترم دیگه هم باید درس بخونم

قصد دارم بچه‌دار شم.

دانشگاه تا جایی که اطلاع دارم فقط یه ترم برای زایمان مرخصی میده یعنی احتمالا ترم اینده و من باید اون ترم رو بعد از زایمان بخونم.

میخواستم بدونم با بچه یکی دو ماهه میشه دانشگاه هم رفت؟ 

دقیقا چکار باید بکنم🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترمو میبردم،اینقدر آروم بود استاد اصلا نفهمید بردمش سر کلاس

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
درستو حتماااا تموم کن بعد چون بچه تا ۶ ماه دهن صاف میکنه رفلاکس کولیک بیخوابی..‌اشتباه محض درست تموم ...

از اون هم میترسم اخه

حالت تهوع و اینها رو چکار باید کرد

دانشکده ما نمیشه اصلا مهد کودک هم نداره دانشگاه

اره کلا برای همین سخته چون بعضیا میبرن کلاس

حالا ممکنه اون وسط بچه گریه اش بگیره اینا

برای همین اگه مامانت یا کسی میشناسی نگهش داره روزایی که نیستی اوکیه

مثلا کلاساتو انتخاب واحد که میکنی دو سه روزه بردار

﴿🩵🐬﴾

چرانمزاری دانشگاهت تموم بشه که بعدش باخیال راحت به بچه داریت برسی.بچه داری ودرس خوندن به شدت سخته.شب ...

هم خودم تنبلی تخمدان دارم و سخته بچه‌ دار شدن هم اینکه همسرم سنش زیادتره و خیلی فاصله سنی زیادو دوست ندارم 

از اون هم میترسم اخهحالت تهوع و اینها رو چکار باید کرد

تا ۴ ماه حالت تهوع داری

خواهرانه بهت میگم مادر دوتا بچم،بزار درست تموم شه بعد چون نمیدونی بچتم ارومه یا نق نقو شانسه دیگه،من جفت بچه هام زمین تا اسمون با هم فرق داشتن