2777
2789

به منم بگید 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

همدم بودن

تمیزکاری

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خانواده طرف چ برای مرد چ برای زن، خوب باشن عالیه ایراد هم اصلا نداره

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

من مجردم بی‌تجربه 

ولی از ازدواج اونجایی که میدونم یه مرد دارم یه حامی  حس خوبی میده. اینکه ی نفر میاد دنبالم  اینکه یکی به کارتم پول بزنه 

اینکه ناز کنم براش ایناس خوبه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

از بچه خوشم میاد

از اینکه یکی کنارم باشه باهاش راحت باشم 

از حامی و پشتیبان بودن خوشم میاد

از محبت و عشق و .. خوشم میاد 

از خیانت بدم میاد از دروغ بدم میاد

از سو تفاهم و دعوا بدم میاد از خود بزرگ بینی بدم میاد 

از مردسالاری بدم میاد 

هرچی اَداست مال گداست😂👌🏻 #ندید_بدید