2777
2789

از نزدیک ترین فامیل ها،همونایی که تو سختی غمشونو خوردی الان خوشحال از غم تو شدن! بابا خراب کردم کنکور رو دزدی که نکردم!چرا میخوای مادرمو غصه بدی بیوجدان!دخترت که کلاس تقویتی رفت چی شد؟ اونکه معلومه قبول نمیشد، فلانی قبول شده دخترش رفته همایش به زور مامانم رو بردن بیرون که فقط غصش بدن همینا توله سگاشون لیسانسم ندارن، چی بگم در دهنش بسته بشه؟ با ماردم چی کار داری جرئت داری بیا به من بگو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم به فامیل داریم بچش رشته ریاضی با چس مثقال جمعیت سهمیه هم داره هیچی قبول نشده بعد آمار کنکورم رو از خودم بهتر میدونه 

بعد جالبه همونی که بچش دانشگاه تهران قبول شده اصلا کار به کار بقیه نداره 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

وای آره من نمیدونم هر کی هر چیزی بشه برای خودش شده تو چه کرمی تو وجودته که پزشو بدی؟ بعد پشتشم بپرسی راستی دختر تو چیکار میکنه =/ یه خاله دارم دخترم نداره نوه دختریاشن نوم شوهر کرد خیلی پولداره ایشالا دختر توعم شوهر کنه ( عروسی بهم خورد اصلن!) نوم رفت سر کار دختر تو هنوز کار پیدا نکرده؟