2821
2789
عنوان

سفر رفتن با رل

309 بازدید | 21 پست

3 روزه اشنا شدیم اشنا هست یعنی با یکی دیگه منو و اونو جور کرده 

بعدش درمورد کافه اینا یا تهران گفت گفتم تنهایی نمیتونم اگه با اجیم بیام حالا شب حرف میزنیم

قصد دارم حالا تو کرج یا تهران جای سر سبز طبیعت برم پاییز هم قشنگه خوراکی اینا هم لقمه میبریم از خونه خرج نمیخام زیاد بشه

به نطرتون کجا جای خوبیه من طبیعت دوست دارم نه پارک اینا

سه روز اشنا شدی ؟بییییخییال 

اکجا تشریف میارین تهران؟

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داره نکنه سفر رفتن هم باید 2 سال بگذره

خود دانی😑🤦

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

اگه بچه سال نیستی و دنبال رابطه جدی که بعدا به ازدواج منجر بشه هستی پیشنهاد من بهت اینه حداقل تو قرارای اول نری توی پارک با لقمه از خونه که کم خرج بشه! درست مثل خانوم باشخصیت باید دعوتت کنه کافه یا رستوران. نمیگمم خرج زیاد بزاری رو دستش بگه عقده ایه‌. هم شان و شخصیتت باید برات خرج کنه و احترام بزاره

اگرم کوچولویی و واسه بازیه که هیچی برو 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز