2777
2789
عنوان

فرهنگیان خوبه یا بد

69 بازدید | 8 پست

دارم دیوونه میشم

چهار سال پیش اصلا انقد هیت نمیدادن به فرهنگیان

منم با کلی ذوق و شوق زدم و قبول شدم

واقعا دوسش داشتم

میتونستم برم شهر دیگه و مهندسی بخونم

ولی خانواده گفتن همین فرهنگیان خوبه هم شغل داری هم تو تهرانی و البته علاقه هم داشتم

ولی الان با این که امسال سال اول تدریسم شروع شده، انقدر تو فضای مجازی هیت میبینم اعصابم خورد می‌شه

می‌دونم نباید اهمیت داد ولی خب بالاخره رو حال آدم تاثیر میذاره

میخوان مثلا یه دانشگاه بد مثال بزنن، میگن فرهنگیان😐

خب بدیش چیه اخه

عزیز هر کسی طبق نظر خودشون میگه که باور کن نصفش غلط هست ، شما وقتی پیش خانوادتی داری کار می‌کنی و کارت رو دوست داری بديش چی هست خیلی هم عالی

هر کسی اهدافش فرق میکنه توی زندگی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از یه دانشجو معلم شنیدم مصاحبش رو مخه بعد اتمام درست هم باز مصاحبه میشی و چند سال اول زیر نظری از ...

اونقدرا هم که شنیدی سفت و سخت نیست. فقط بیشتر می‌ترسونن ولی در عمل اونطوریا هم نیست. چون من همه این مراحلو رد کردم

اونقدرا هم که شنیدی سفت و سخت نیست. فقط بیشتر می‌ترسونن ولی در عمل اونطوریا هم نیست. چون من همه این ...

هررشته ای سختی های خاص خودش داره من اون لحظه که گفت بهش گفتم خودمم که فعلا معلمی برام اخرین مرحلس چون دارم حقوق میخونم 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

هررشته ای سختی های خاص خودش داره من اون لحظه که گفت بهش گفتم خودمم که فعلا معلمی برام اخرین مرحلس چو ...

من همون دانشگاه فرهنگیان رو منظورم بود نه کلا معلمی چون بعضی‌ها هم بعدا از طریق آزمون استخدامی میان. و اینکه رشته‌ها که سختی‌های خودشون رو دارن قطعا، منظورم گزینش دانشگاه فرهنگیان بود که بیشتر فقط می‌ترسونن و اونقدراهم سختگیری نیست. شما که داری تو دانشگاه، حقوق می‌خونی انشالله موفق باشی و به بهترین جایگاه‌ها تو این حیطه برسی❤

من همون دانشگاه فرهنگیان رو منظورم بود نه کلا معلمی چون بعضی‌ها هم بعدا از طریق آزمون استخدامی میان. ...

منم منظورم از معلمی کلی بود بله میدونم وضعیت اونا که با ازمون استخدامی وارد حیطه تدریس میشن از فرهنگیان سختتر هست چون اون مطالبی که تو دانشگاه فرهنگیان در طول سالی خونده میشه اینا در طول ماهی میخونن دیگه گزینش هاشون به کنار

خیلی ممنون انشاالله که دبیر نمونه کشور بشی 🫶🏻 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»