2777
2789

یعنی خودش کاراش برام مهم نباشه نیایید بگید برو مشاور درست شو فقط بگید چکار کنم برام مهم نباشه کسایی که تجربه کردن بیان الان تا حدودی برام اهمیت ندارع مثلاً نبودنش کنارم اینک درکم نمیکنه میخام کلا نسبت به خودشو مادرش بی تفاوت شم حسادت نکنم نیایید بگید چرا ب مادرش حسودی داری اینا خیلی وابسته هم هستن منم نمیتونم بینشون باشم فقط میخام بی تفاوت بشم چون نسبت به من خیلی بی تفاوت و سرد هست و مادر و خواهرش اولویتن براش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بهم بی توجهی می‌کنه دوس دارم وارد رابطه بشم تا کمتر اذیت شم

نه نه اینکارو اصلا نکن گیر میوفتی به بعدش فکر کردی؟ ارزش نداره 

بخدا هر مردی که فکر کنی عاشقته باهاش وارد زندگی بشی نهایت دو سه ماه عاشقه اشتباه نکن کاری به گناهش ندارم فقط عاقل باش به ضرر خودته 

مردای جهان سوم همینن اصلا عشق رو درک نمیکنن 

تو فقط باید خودت رو دوست داشته باشی فکر کن ازدواج نکردی یا ازدواج سفید کردی همخونته اینجوری فکر کن ببین چقدر ذهنت آرومتر میشه