2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دلیلت چیه ؟

خودم فعلا آمادگیشو ندارم 

هم روحی هم مالی

همسرمم بچس 

واقعا زندگیم ثباتی نداره

بشدت میترسم که یک روز از این اخلاقش شورشو دراره و من بچه داشته باشم 

از این میترسم که دستو پام بسته شه

پس زمان میدم

مشکل اینجاس همسرم اسپرمش کمه اصلا اونم یه مشکل افسرده شدم دکترم رفتم

اسی یه دوره ناباروری هست که من یکی از پستاشو واسه ضعف اسپرم میزارم با مجوز خودشون 

[In reply to دوره بارداری و درمان ناباروری]

#دوره_بارداری 53

🔶 گوشت بره و بزغاله و خروس محلی به شدت میل جنسی رو افزایش میده و اگه به صورت کبابی باشه که دیگه خیلی بهتر هست.

یه ترکیب بسیار قوی برای افزایش قوای جنسی و کیفیت اسپرم ها هست که اگه هر شب یک قاشق مصرف بشه اثرات خوبی برای آقایون داره:

✅ بذر شاهی، زردک، پیاز، خرفه، کنجد، سیاهدانه و یونجه رو به مقدار مساوی با هم مخلوط کنید و بکوبید با عسل قاطی کنید و هر شب یک قاشق مربا خوبی میل کنید.

بعد از یک هفته اقدام به انعقاد نطفه کنید ان شالله اگه مشکل از طرف مرد باشه برطرف خواهد شد.

🔹 خوردن ترشی برای خانم ها و آقایونی که میخوان بچه دار بشن یک سم مهلک هست. به هیچ وجه حتی طرف ترشی هم نگاه نکنید چه برسه بخواید بخورید!

ترشی موجب عدم نعوظ در مردان میشه و همچنین موجب افت فشار پرتاب اسپرم خواهد شد.

🔴 یکی از دلایل مهم ناباروری از طرف مردان اینه که اسپرم مردها فشار و جهش کافی برای رسیدن به رحم و ترکیب با تخمک رو نداره و ترشی بیشترین تاثیر رو در ضعف حرکتی اسپرم ها داره

عاشق خوابم 🦥💜