2777
2789

دیشب همسرم بهم گفت خیلی دوس دارم خانه دار بشی احساس خوشبختی میکنم 

ولی چون درس خوندی دلم نمیاد زحمتات هدر بره با ادم درس نخونده باید ی فرقی کنی

خودمم دوس دارم خانه دار شم ولی باید پولی ک از محل کارم میگیرم رو بهم بدن

نمیدونم تصمیم درست چیه

چکاره ای عزیزم شغلت چیه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اگه شوهرت ماهی صد تومن به منم بده منم سرکار نمیرم دیگه

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همسرم ماهی ۵۰ تومن خرجی خونه میده 

و در کنارش دوست داره سرکار برم تازه پزش هم میده /

بحث پول نیست بحث جایگاه اجتماعیه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

باز نگار و تاپیک های درباره شوهرش:

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

اگه شوهرت ماهی صد تومن به منم بده منم سرکار نمیرم دیگه

😂

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

همسز من دوس دارع بمونم خونه بخورم بخوابم

من حس میکنم اینجوری محدود میشم 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

قراردادی هست که مطمین شی شوهرت ماهانه پول رو میده یا ممکنه بزنه زیرش. اگه دیگه نخواست باهات باشه ‌میتونه معرفی نامه ای بده بابت حسن انجام کار که جای دیگه به دردت بخوره. اعتبار و مزایای شاغل بودن رو میتونه فراهم کنه مثلا وام لازم داشته باشی معرفی نامه بده وام بده مزایا بده . میدونی که نه.پس برو سرکار هرچند سخته ولی در عوض آرامش مالی داری

همسز من دوس دارع بمونم خونه بخورم بخوابم

جدی نگیر تو زندگی ایرانی بخور و بخواب جایی نداره یا میری سرکار و اگه برای کارخونه کمک لازم بود یا خودش کمک میکنه یا کارگر میگیری یا اینکه خودت میشی خونه دار و آشپز و بشور و بساب وپول با منت و هرچی میخوای آقا نداره.نداره ها  و الا دریغ که نداره