وا تقصیر ایشون نیست که این مردها هستن که خودکرده رو براشون تدبیر نیست
بعضی وقتا ندونستن بهتر از دانستن هست
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
اگه شرایط جدا شدن نداری اصلاااا به روش نیار، چون ببینه به روش اوردی ولی نمیتونی جدا شی روش باز تر میشه میگه اینکه کاری از دستش برنمیاد دو روز قهر میکنه دوباره خوب میشه پس بازم اینکارو میکنم به روش نیار
میدونم چی میگین سخته واقعا هم برای شما هم برای استارتر اما خیلی بهتره که اول بین هم حل بشه اینچیزا
من منظورم این نبود طلاق بگیره میدونی حرفم چیه حرفم اینه اگه خواست بمونه و بچه دار شد چند وقت دیگه افسرده نشه یا بیماری عصبی نگیره نتونه بچه های سالم داشته باشه
ما توی کارورزیمون به خانم هست حدودا ۴۵ ساله بخاطر عشقی که خیانتکار بوده جدا نشده الان پشیمونه و انقدر گفته و تکرار کرده این حرف بچه هاش یکیش بشدت افسرده و بی اعتماد به نفسه اونیکی پرخاشگر برای همینه که میگم تصمیم گیرنده نهایی خودشه چون اگه بچه داشته باشه بمیره یا بمونه بایددد بالا سر بچه هاش بمونه همونطور که اگه من بچه داشتم بخاطرش مجبور بودم بسازم و مثل مادر شما
من منظورم این نبود طلاق بگیره میدونی حرفم چیه حرفم اینه اگه خواست بمونه و بچه دار شد چند وقت دیگه ا ...
آره دیگه سخته واقعا ولی چی بگم پیش میاد همه چیز تو رابطه ها ممکنه پیش بیاد نمیشه فوری تا تقی به توقی هم خورد طلاق گرفت من منظورم اینه چون اگه بچه باشه که بچه بشدت ضربه میخوره اگه هم بچه نباشه برا دو طرف سخته طلاق و تصمیم گیرنده نهایی خود شخصه میتونه ببخشه اگه بدونه طرف ذاتش خراب نیست و اشتباهی ازش سر زده و اگرم دیگه خیلی تکرار شد و واقعا خورده پرده داشت طرف دیگه اخرین راه اونم بعد از همه راه ها طلاقه