2777
2789
عنوان

کنجکاوی کار دستم داد🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذات خراب هیچ جوره حل نمیشه یا باید بپذیره و کنار بیاد یا طلاق بگیره

چرا اینقدر صفر و صدی میگی، حالا شاید طرف تکرار نکرد

ادما قابلیت تغییر دارن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

چرا اینقدر صفر و صدی میگی، حالا شاید طرف تکرار نکردادما قابلیت تغییر دارن

اشتباه وقتیه که طرف با یه نفر امتحان کنه نه هزار نفر

ببخشید ما روانشناسیم باید واقع بین باشیم و طبق تجربه و علم عمل کنیم نه احساس 

خب ب روش بیاری چی میشه؟! 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

بابای منم بالای هزاران بار به دوست و همکارای مامانم پیام میداده ولی مادرم بخشیده ولی بخاطر مریضیش هست پدرم دوقطبی داره اینجور ادما میدونن کار غلطیه اگر همسرشون بفهمه ناراحت میشن و اینکار میکنن پس بی فکر هستن و مغزشون درست کار نمیکنه شما به دل نگیر فکر کن تو خیابون یکی و دیده مثلا اینم مثل اون حالا تکرار دیگه نمیکنن

مرد هستم 

ذات خراب هیچ جوره حل نمیشه یا باید بپذیره و کنار بیاد یا طلاق بگیره

زندگی ها رو سریع از هم نپاشونین طلاق طلاق نکنین این سایت چرا اینجوریه درست کاره اون اقا اصلا قشنگ نبوده خب شما بهش بگین من اینکارو میکردم تو خوشت میومد؟ یکم بحث کنین حل میشه حالا دیگه گفتم انسان جایزالخطاس

مرد هستم 

ازش بپرس چرا اینکارو کردی و اروم بشین باهاش صحبت کن بالاخره انسان جایز الخطاست زندگیتون رو خراب نکنین دعوای سنگین هم اصلا نکنین اروم باهم حلش کنید به خط ۱۴۸۰ مشاوره خانواده هم میتونین تماس بگیرین همه ساعته هستن راهنماییتون میکنن ولی اینو گفتم چون اگر دیدم خودتون نمیدونین چیکار کنین وگرنه چیز خاصی نشده حتما حوصلش سر رفته دیگه گفتم جایز الخطاست انسان در حد چت که قابل بخششه حتی خیانت اونجوری هم خدایی نکرده بود نباید سریع طلاق گرفت مخصوصا اگر بچه ای باشه مثلا پدر من چون بیمار هست یه بار خیانت کرد رفت صیغه کرد ولی مادرم فعلا که بخشیده چمیدونم دیگه ببخشید زیاد شد به حرف کسایی که تو سایت میگن طلاق گوش نکنین

مرد هستم 

زندگی ها رو سریع از هم نپاشونین طلاق طلاق نکنین این سایت چرا اینجوریه درست کاره اون اقا اصلا قشنگ نب ...

من گفتم طلاق بگیره؟؟؟

گفتم ذات بد درست شدنی نیست من صبح تا شب تو جامعه م کارم اینه و خودم هم زمین خورده همین مسیرم شوهر منم همین بود ۴سال تلاش کردم برای درست شدنش نشد چون نخواست و من این نخواستن باید تو مغزم فرو میکردم

امیدوارم متوجه حرفم شده باشین

من گفتم طلاق بگیره؟؟؟گفتم ذات بد درست شدنی نیست من صبح تا شب تو جامعه م کارم اینه و خودم هم زمین خور ...

میدونم چی میگین سخته واقعا هم برای شما هم برای استارتر اما خیلی بهتره که اول بین هم حل بشه اینچیزا

مرد هستم