2777
2789

من تاحالا دوباره از مشاور مدرسه ضربه خوردم😂ولی خب همچنان آدم نشدم

میدونین چیه،من خیلی نیاز به کمک دارم خیلی

امسال مشاورمون عوض شده،رفتم پیشش ولی نمیخاستم چیزی بگم فقط میخاستم برام برنامه بریزه،ولی به نظر قابل اعتماد میومد،بهش گفتم هرچی تو این مدرسه اتفاق افتاد تورخدا نرو به مامانم بابام بگو گفتم من اینجا داشتم میمیردمم چیزی به اونا نگو

بعدش درومد گفت که نه تا وقتی اجازه ندی  و خودت نخای چیزی نمیگم،فقط بهت راهکار میدم که خودت خودتو درمان کنی،گفت میدونم با وجود همچین پدر مادر سختیری نمیتونی بری مرکز مشاوره پس یادت میدم خودت خودتو درمان کنی

به نظرتون میکتونم بهش اعتماد کنم؟ازش کمک بگیرم؟

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت چیه؟ بستگی به شدت مشکلت دارهبه نظرم از چت جی پی تی یا بچه های اینجا کمک بگیر ولی از مشاور مدرس ...

افسردگی حاد اضطراب شدید وسواس فکری عدم تمرکز 

دیگه محازی جواب نمیده،اثر نمیزاره روم،حضوری حالم بهتر میشه یکم

من از وقتی یادمه چ مشاور راهنمایی چ دبیرستان همیشه میگفتن به خانواده نمیگیم و همیشه هم میگفتن

موافقم خیلییی

ولی تمیدونم چرا دوباره دارم خر میشممم

نمیدونم چرا دارن اعتماد میکنمم خیلی احمقم 

نمیتونی بری پیش تراپیست یا مثلا خاله یا عمه یا کلا هرکسی که بشه اعتماد کرد؟

نه هیچکسو ندارم،که اگه داشتم نمیرفتم پیش مشاور مدرسه 

وقتی میگم هیچکس یعنی هییییچکسسس

کار خاصی هم نمیتونه برات بکنه🥲مشاور مام میگفت نمیگم ولی گفت..

اخه چند تا راهکار داد که به نظرم خیلی خوب اومدن،چند تا راهنمایی کرد که واقعا به کارم اومدن

منم مشاورای قبلیم همیشه همینو میگفتن و همیشه هم آخرش همه میدونستن من چه مرگمه

ولی خب اونا هیچوقت راهکار نمیدادن که خودم خودمو درمان کنم،ولی اون چند تا راهکار داد

اسی چون افسردگی شدید داری و میترسم بهت اسیب بزنه میتونی در لفافه بهش بگی البته یکم شدت اش رو کم کن و ...

اره منم نظرم همینه

نه هیچحوره نمیتونم برم پیش تراپیست