2777
2789
عنوان

اما بنظر من نسل دهه نود و اواخر هشتاد خیلی خوب از حق خودشون دفاع میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 168 پست

اگه باهاشون رفیق شی کیف میکنی 

انقدر خوشبرخورد اجتماعی و شاد و پاین 

من ۳۲سالمه دوسه تا توفامیل تواین سن رفیق دارم که هم من خیلی دوسشون دارم هم اونامنودوس دارن

هرشوخی هم باهاشون بکنم برنمیخوره بهشون  چون بدترشو میگن😂

۸۶ به بعد

منم ۸۰ هستم زبون ندارم 🤣 ولی ۸۴ دیدم زبون دارن شدید

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه که بده ، معنی واقعی هرزگیه این حرکتا👍🏼خیر دوره با دوره فرق داره الان شرایط جامعه ۱۸۰ درجه ف ...

جامعه قطعا تغییر کرده ولی  معنی هرزگی همیشه یه چیز  بوده چه زمان قدیم چه الان پس نمیشه گفت یکی که الان یا چند نفره اشکال نداره و پاک چون تغییر کرده نه اکثر ادمهای این نسل نظرشون اینکه اومدیم خوشی کنیم چرا باید مثلا نیاز جنسیمون سرکوب کنیم پس اکثرا سن کم از این کارا میکنن و میگن عادی هست اما نسل قدیم اینجور نبودن اعتقاداتشون فرق داشت بیخیال بحث ما هم الکی هست عزیرم

کار خوبی میکنی گلم من از بچگی عاشقش بودم اما خب اجازه نداشتم برم سمتش الان هم ماهی سه چهار نه می‌کشم

بهتر که کم میکشی خیلی اسیب زننده ست 

یکی بود میگفت همه نسل جدید گل میکشن یادم رفت کاربریشو خیلی خنده دار بود اون🤣🤣

من خودم ب شخصه خیلی آروم بودم زور میشنیدم ساکت بودم

ولی خاهرم ۶ سالشه خیلی خیلی خیلی بلده چی بگه چی جواب بده منم براش خوشحالم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

۱۴۰۰ هزار و چهارصدی هارو ندیدی پس

دیروز همسایمون، پسرمون ک چهارسالشه بغل کرد پسرم بهش گفت ولم کن احمق ، من بچه تو نیستم س مشتم زد تو صورتش در صورتیکه من هنوز یادش ندادم با غریبه ها حرف نزنه یا کاری نکنه! چون تازه میخواستم بهش یاد بدم اگه ی غریبه اومد سمتت چکار کنی ک دیروز مستفیظ شدم

البته پسرمن از دوسالگی مهد میره 

آی خوشم میاد حقشو میگیره از همه برعکس ما ک مراعات همه چی رو میکنی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
من خودم ب شخصه خیلی آروم بودم زور میشنیدم ساکت بودمولی خاهرم ۶ سالشه خیلی خیلی خیلی بلده چی بگه چی ج ...

داداش ۱۰ ساله منم پدر مادری که من فقط بهشون میگم چشم رو یه جوری باهاشون بحث میکنه که من میمونم😂