2777
2789
عنوان

برچسب ترشیده

162 بازدید | 32 پست

سلام خانم های عزیز وقت تون بخیر

دیروز آرایشگاهی رفتم که یه خانم تازه عقد کرده بود و حدودا ۳۰ ساله بود با صورت و آبروی پر وارد شد آرایشگر گفت چقدر دیر مراجعه کردی گفت آره هزینه ها زیاده ادم نمیرسه اصلاح بره قیافه م شده عین دختر ترشیده ها، در حالی که چند نفر از کارکنان دختران زیبا و زحمتکشی بودند که ازدواج نکرده بودند. وقتی اون خانم صحبت کرد فهمیدم همسرش کارگر ساختمان هست من جسارت به کارگرای عزیز نمیکنم که نون حلال سر سفره می‌برند اما حرفم این هست که اون کارکنان سالن و بقیه دخترا اگه بخواند زن کارگر ساختمان بشند و حتی برای پول اصلاح هم تامین نباشند به راحتی میتونند ازدواج کنند. 

فردی که ازدواج نکرده یا شرایط نداره یا کیس هایی که براش اومدند به دلش نبوده و در حد خودش ندونسته.

به نظرم خیلی بد هست که ما زنها نسبت به هم اینقدر بی رحم و بدجنس هستیم کدوم مردی به مردهای ازدواج نکرده میگه ترشیده؟ چرا ما زنها که الگوی فرزندمون میخوایم باشیم و مدیریت یک زندگی به دستمون هست روی شخصیت خودمون کار نمی‌کنیم و به راحتی توهین و قضاوت میکنیم. متاسفانه توی همین نی نی سایت هم که فضایی برای همدلی و دردودل هست برخی دوستان در مقابل مشکلات دیگران قضاوت میکنند و حتی دیدم برچسب خراب بودن به دخترای کم‌سن سایت زده میشه. نمونه ش رو امروز دیدم.

کاش مهربون تر باشیم.

باهات بشدت موافقم ‌‌تو همین سایت طرف ۲۰سالشم نشده بعد به خودش میگه ترشیدم رفت 😐😐😐😐😐🤬🤬

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری من همیشه با شوهرش دعوا داره طوریکه پلیس میاد بدترین زندگی رو داره اونوقت همیشه به خواهر شوهرم میگه ترشیده ، به نظرم ترشیده بودن شرف داره به همچین زندگیایی (هر کس از این واژه استفاده کنه حس می کنم از لحاظ فرهنگی فقیره) و اینکه تمام مسایل زناشوییش رو به دخترای مجرد فامیل با آب و تاب تعریف می کنه انگار اونا در حسرتن

باهات بشدت موافقم ‌‌تو همین سایت طرف ۲۰سالشم نشده بعد به خودش میگه ترشیدم رفت 😐😐😐😐😐🤬🤬

پس من که ۲۶ بودم ازدواج کردم دیگه پیرزنم. اتفاقا اکثر اونایی که بالای ۲۴ الی ۲۵ ازدواج میکنن موفق ترند البته نه همه

ول کن حالا یه خطا وبی ادبی کرده یه روز یجا به روش میارن

کلا گلم زیاد دیدم محل کارم یه سازمان دولتی رده بالا هست و همکارا اکثرا ارشد و دکترا هستیم اما متأسفانه این مدل تفکر بین اونها هم هست با مجردها با ترحم برخورد میکنن یا همش میگند چرا شوهر نکردی

حالا اون ی حرفی زده منظورش دخترای تو سالن نبودن که

اگه منظورش نبود حداقل یه بلانسبت میگفت

البته اگه میگفت هم فرقی نمیکرد

حرفش از اساس مشکل داره و توهینه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
پس من که ۲۶ بودم ازدواج کردم دیگه پیرزنم. اتفاقا اکثر اونایی که بالای ۲۴ الی ۲۵ ازدواج میکنن موفق تر ...

والله به خدااا ..خودم ۳۳ازدواج کردم .اصلا هم از این بابت ناراحت نیستم   

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اگه منظورش نبود حداقل یه بلانسبت میگفتالبته اگه میگفت هم فرقی نمیکردحرفش از اساس مشکل داره و توهینه

حرفش خیلی بد بوده هیچ شکی نیست

من میگم زیاد جدی نگیرید ی چیزی پرونده منظورم اینه ب خود نگیرید

جاری من همیشه با شوهرش دعوا داره طوریکه پلیس میاد بدترین زندگی رو داره اونوقت همیشه به خواهر شوهرم م ...

دقیقا اونایی که مشکل دارند از سر عقده نیش میزنند بیچاره خواهرشوهرت. خدا یه همسر خیلی عالی نصیبش کنه