2777
2789

کلا نمیزارن دلیلشو هم نمیدونم

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اع

من ده ساله دارم

قبلا هم که حرف کنترل جمعیت و اینا نبود برا کسی که بچه نداره نمیزاشتن 

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
اع

درسته طرز تفکرمون فرق داره ،

ولی اگر روی کاغذ آسیب هایی که تو داری از این رابطه میبینی نسبت به اینکه اون آقا هیچ آسیبی نمی‌بینه رو بنویسی میفهمی در چه وضعیتی هستی...

اینم بگم که معمولاً مردها با افتخار برای هم تعریف میکنن که از چتد تا دختر سواستفاده جسمی کردن ولی دخترا پنهان میکنن از خانواده و دوستان

و همین نشون میده دختر در درون وجدان و نجابت داره و برای لذت مرد غریبه ساخته نشده...

دخترهای فراوانی هم راه شما رو رفتن و آسیب دیدن.

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

پس شاید دلیل علمی دارهنمیدونم والا

اینم بگم که درگیری با این موضوعات در مجردی به شدت ذهن آدم رو مشغول می‌کنه و آرامش رو از آدم میگیره...

غیر از اینکه زن دچار مشکلات جسمی و عفونت و ... هم میشه...

امیدوارم زودتر ازدواج کنید...

اینم بگم که تو تاپیک هاتون دیدم که مستقیم و غیر مستقیم گفتید که دخترهای دیگه از حسادت میگن خودت رو بی ارزش نکن و شأن ات رو پایین نیار و مثل دستمال کاغذی میشی و ...

ولی واقعیت اینه اصلا حسادت نیست و مطمئن باشید هر کسی اراده کنه می‌تونه یه روزه یه مرد فاسد برای این کار پیدا کنه...

فقط نجابت و پاکدامنی و حجب و حیا و وجود خداست که انسان رو از گناه باز می‌داره

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

مرسی از توصیتون🤍

یه موضوع آخر هم بگم امشب ...

تا حالا فکر کردید که هیچ انسان معمولی نمیتونه لحظه مرگش رو پیش بینی کنه و نمیدونه ۲۴ ساعت آینده چه وضعیتی داره ؟

مرده است یا زنده؟

چون عمر دست خداست.

پس چطور انسان جرئت گناه پیدا می‌کنه ؟!

اگر هر لحظه باور کنیم که ممکنه ۲۴ ساعت دیگه زنده نباشیم‌ ، چقدر کار مهمتر از رسیدگی به یک پسر غریبه داریم؟!!!