2777
2789
عنوان

آرام

38 بازدید | 4 پست

وقتی که فکر می‌کنی کارت ته کشیده ،بی حسی مطلق زدن به زندگیت،خسته شدی ،روانی شدی ،جایی برات وجود نداره تو دنیا...

جا نزن

بیا به به چیزی فکر کنیم که اگه نباشیم چه بلایی سرش میاد

حتی اگه کسی رو نداری جایی رو نداری چه تو قلب چه رو زمین ...

اینو بدون پرنده ها ناراحت میشن اگه نباشی 

گیاهان ناراحت میشن

تک تک آجر ها 

ابر ها 

ذرات خاک

خورشید و ماه 

اکسیژن

تمام جاهایی که پا گزاشتی 

همه و همه ناراحت میشن 

چه برسه به آدما

وقتی خسته بودم یک ندا آمد 

تو اینجایی چون باید کاریو ادامه بدی کاری که نیاکانمان می‌کردند  

خدا هست شاید داری امتحان میشی پس متشکریم نکن و بدون افراد بد تر از تو هم هست

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢

اول از همه که هیچکدوم که گفتی ناراحت نمیشناخه چرا باید اجر ناراحت بشه.

والا 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه که هیچکدوم که گفتی ناراحت نمیشناخه چرا باید اجر ناراحت بشه.

آخه اونا رشد و قد کشیدن رو دیدن همه آفریده‌ای خدا روح دارن مثل سنگ حتی از خیلی انسان ها درکشون بهتره صاف و صادقانه میفهمند 

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢