2777
2789

من با جاري و مادرشوهر تو ي ساختمونم واحد من كوچيكتره نسبت اونا تو واحد خودم ظرف ميشورم و غذا درس ميكنم و تميز كاري ولي مادر شوهرم انتظار دازه برم واحد اونم ظرف بشورم جارو كنم البته جاري خودشيرين هر روز مياد واحد مادرشوهرم تميز ميكنه بعضي روزا دخترش و نوهاش ك دختراي بزرگين ميان خونش اوناهم حتي انتظار دارن بخورن بخابن منو جاري بريم تميز كاري البته ك من نميكنم ولي جاري خرم مث خر كار ميكنه براشون بعد از من بدشون مياد ك چرا مث جاريم كار نميكنم همش ازش جلوم تريف تمجيد ميكنن

متنو نخوندم وای از رو عنوان میگم مادرشوهرت غلط کرده

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه گوشت در باشه یکیش دروازه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

منم مث توام. ولی پشیمون نیستم تازه جاریمم دوس داره جای من باشه. بهم حسودی میکنه چون ب خانواده شوهر روندادم. 

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

متنو نخوندم وای از رو عنوان میگم مادرشوهرت غلط کرده

😂😂😂

ببين اونجا ك برم حتي اگ ي ليوان اب بخورم ليوانم ميشورم ميزارم سرجاش ولي انتظار دارن بخورن بريزن منم اول صبح بيام تميز كنم

😂😂😂ببين اونجا ك برم حتي اگ ي ليوان اب بخورم ليوانم ميشورم ميزارم سرجاش ولي انتظار دارن بخورن بريز ...

وای چه پرو یه بار یه چیزی گف قاطع جواب بده دیگه نگه بگو خودم زندگی دارم کارای خودمو میکنم 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

بزار اونقدر خودشیرینی کنه تا جونش در بیاد نگران نباش ی مدت بعد میشه وظیفش و تو خانمی خودتو میکنی

خيلي تو اين ساختمون اذيتم منو همسرم تا لنگ ظهر ميخابيم و اصن مشكلي نداريم ولي جاريم سر صبح بيدار ميشه و مادرشوهرم گير ميده ب ساعت بيدار شدن من ك چرا تا ظهر خابم

خيلي تو اين ساختمون اذيتم منو همسرم تا لنگ ظهر ميخابيم و اصن مشكلي نداريم ولي جاريم سر صبح بيدار ميش ...

برو تو بغل شوهرت و کاری به کاریشون نداشته باش وببین فقدو فقد به شوهرت محبت کن تا زبون مادرش کوتاه بشه. گله نگن فقد ناز کن براش

خيلي تو اين ساختمون اذيتم منو همسرم تا لنگ ظهر ميخابيم و اصن مشكلي نداريم ولي جاريم سر صبح بيدار ميش ...

حالا خونه تکونی باشه ادم. یه جور هضمش میکنه. 😑😑😑😩😩😩

ولی روزانه باشه... 

مادرشوهرت چندسالشه؟ سرحاله یا مریض احواله؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

برو تو بغل شوهرت و کاری به کاریشون نداشته باش وببین فقدو فقد به شوهرت محبت کن تا زبون مادرش کوتاه بش ...

ن اصلا ب شوهرم گله نميكنم و اونم خودش همه چيو ميبينه من باردارم ي روز ك نوه هاش اونجا بودن از من خاس ظرفاي ناهار بشورم منم رفتم بشورم و شوهرم اومد ديد منو صدا زد گف نشور خاهرزادش فرستاد بشوره گف زنم بارداره و شبا همش درد داره بهش كار نگيد از اون موقع بيشتر مادرشوهرم ازم بدش مياد همش شبا تو جمع متلك بارم ميكنه