2777
2789

چندماهه دوستیم رابطه راهه دوره با ۹ساعت فاصله چند هفته پیش امتحانش کردم چت کرد هی میگف آشنایی و بیا ویدئو کال و خلاثه ولی پا نداد آخرم بلاک کرد کلی دعوا کردیم ک چرا چت کردی و میگف فهمیدم تویی و خلاصه سرد شدیم ی مدت من گیر میدادم اون عصبی میشد و تا جایی رسید ک گف حالم خوب نیس ی مدت بهتره تو حال خودم باشم خوب شدم میام

منم دیگه پیام ندادم ی هفته گذشت و دیدم زنگاش شروع شد گفتم جواب نمیدم دیگه بره پی کارش

دو سه روزی زنگید و جواب ندادم یبار با خط دوستش زنگید یکم بحث کردیم گفتم مگه مسخره توام هی بری  بیای و گفت باشه قطع نکن ی زحمتی داشتم برات گف ی چیزی فرستادم فردا صبح میرسه برو بگیر فلان جا گفتم من صبح کلاس دارم نمیتونم تا ظهر

گفت عه خب پس ولش کن نمیفرستم دیگه و خدافظی کرد صبح پاشدم رفتم کلاس و دیدم دم دانشگاه رگباری میزنگه هی ردی دادم باز زد سایلنت کردم گذاشتم تو کیفم اومدم برم یکی از پشت صدام زد صدای خودش بود با کرک و پر ریخته برگشتم پشتمو نگاه کردم دیدم بله خودشه اصلا دهنم وا مونده بود عین مجسمه خشک شده بودم

گفت ها با من قهر میکنی دیدی اومدم و پیدات کردم حالا بیا اشتی😢😢

منم هاج و واج نگاه میکردم تو دلمم میگفتم این ک جلومه واقعیه ها نگاه تکون میخوره حرف میزنه و بخودم اومدم دیدم دویدم بغلش کردم و دستم دورش حلقه کردم دستام بهم نمیرسید😂  از لحاظ جثه دوبرابر من بود قدم بزور تا قفسه سینش می‌رسید شغلش خلاصه شغلش طوریه که بیرون شهر کار میکنه و ماشینش هم خونس ماهی یبار میره خونشون و اینجا ک سرکاره ماشین نداشت با کامیون دوستش اومده بودن😂 کلاس رو پیچوندم رفتیم سوار کامیون و با دوستش سلام و احوالرپرسی کردم یکم دور زدیم با کامیون و دوستش به بهانه خرید رفت یک ساعتی نیومد😢 یکم تنها بودیم و بعدم که دیگه وقت رفتن بود میخاستم از کامیون پیاده شم دیدم وایساده جلو در گفت بیا بغلم بزارمت زمین و خلاصه خداحافظی کردو رفتن کلا ی دو ساعتی بود و بعدم رفت
رابطه لانگ خیلی عذاب اوره کاش همیشه نزدیکم بود😢
میخاستم کات کنم نمیدونم ادامه بدم یا ن هم دوسش دارم هم میترسم از وابستگی بخاطر همین گفته بودم حق نداری بیای دیدنم و آخرش کار خودشو کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راننده کامیونه؟

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

عزیزم اگه نمیخوایش دیگه هواییش نکناینجوری که با ذوق رفتی بغلش کردی یعنی ارهاخرش دباره میگی دو دلیاون ...

میخامش خیلی دوسش دارم ولی خب دو دلم برای ازدواج خب اخه فقط چند ماهه اشناییمون

بعدم هرچی میشه میره ی هفته گم و گور میشه تو اون ی هفته من کلی عذاب میکشم

میخامش خیلی دوسش دارم ولی خب دو دلم برای ازدواج خب اخه فقط چند ماهه اشناییمونبعدم هرچی میشه میره ی ه ...

جدی یه هفته میره؟!

اینجا جای بحث داره

خیلی عجیبه!

چ مدلشه دیگه

به نظرم فعلا به ازدواج فک نکن  اصلا 

ببین هیچکی به جز خودت ن دلسوزته ن از شرایطت خبر داره

خوب فکراتو بکن و منطقی باش

اینا که میبینی بعد ازدواج پشیمونن بخدا مطمینم خیلی نشونه ها تو اشنایی حتی نامزدی دیدن ولی بهش توجه نکردن  در صورتی که خیلی مهمه، و اون حس ششم زنانه ما زنا خیلی قویه

لا خودت دودوتا چهار تا کن اگه بدردت نمیخوره یه کلام کات کن

باهاش خیلی جدی

جدی یه هفته میره؟!اینجا جای بحث دارهخیلی عجیبه!چ مدلشه دیگهبه نظرم فعلا به ازدواج فک نکن اصلا ببین ...

آره دو دلم

یبار کات کردم فشارش رف بالا

یبار کات کردم گریه میکرد عین ابر بهار 

ولی خودش میره ی هفته بعد میاد

آره دو دلمیبار کات کردم فشارش رف بالایبار کات کردم گریه میکرد عین ابر بهار ولی خودش میره ی هفته بعد ...

فیلمشه بابا😂😂 اتفاقا 

دقیق همینجا یه مورد مشابه دیدم 

میگف تا حرف کات میزنم خودشو میزنه مریضی