2777
2789

من از اون آدمام که میرم عروسی،موقع رقص تانگو و دونفره عروس و دوماد بغض میکنم حتی اشک شوق میریزم براشون حتی اگر نسبت نزدیکی هم نداشته باشیم،خیلیا هستن با خوشحالی بقیه ناراحت میشن یا احساس ناخوشایندی دارن خیلی خیلی زیاد توی سایت دیدم همیچن کسایی رو،تو رو خدا بیایید مد کنیم اینو🥹

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم انقد ذوق میکنم کل میکشم جیغ میزنمم براشون

خیلی ناناصین

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

منم با خوشحالی بقیه خوشحال میشم حتی غریبه ترین آدما حتی کسایی که مثلا تو نی نی سایت یا مجازی از خوشبختیشون تعریف میکنن انشالله همه خوشبخت و شاد و عاقبت بخیر باشن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
منم همینم😁

چند وقت پیش عروسی دعوت بودیم ولی بعد مراسم عروس قرار بود یه خبر بد بشنوه که ممکن بود واقعا حالش خراب بشه،من نشسته بودم روی صندلی اول با بغض نگاه رقص تانگو میکردم سریع رفتم بیرون یجوری گریه میکردم که عروس قراره چند ساعت دیگه بد ترین شب زندگیش بشه به جای بهترین شب زندگیش بزرگترای فامیل میومدن بغلم میکردن میگفتن گریه نکن🥲

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

منم انقد ذوق میکنم کل میکشم جیغ میزنمم براشونخیلی ناناصین

وای ذوق برای عاشقا خیلی خوبه،انشالله تموم جوونا خوشبخت بشن

چند وقت پیش عروسی دعوت بودیم ولی بعد مراسم عروس قرار بود یه خبر بد بشنوه که ممکن بود واقعا حالش خراب ...

عزیزم🥲🥺🥺🥺

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️