مهربونه_نینی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 6439 عنوان پریدن پلک واسه عصبی بودنه ایا 62 بازدید | 8 پست من سردرد عصبی دارم زندگیمم پر از مشکلهیه روز بدون استرس نداشتم تاحالا سردرد عصبی دارم و استرس شدید هم دارم الان یک هفتس پلک سمت چپم میپره همش ، کتفم و گردنم تیر میکشه ، نمیدونم دلیلش چیز دیگه ایه یانه یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه 1404/07/15 | 17:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربونه_نینی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 6439 همش بخاطر اعصابهمنم همینجورممیگرن عصبی دارم این اعصاب اثر های دیگه هم رومون میزاره ؟ من ۱۷ سالمه از پونزده سالگی وضعیتم اینه یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
فروغدخت عضویت: 1404/06/08 تعداد پست: 852 این اعصاب اثر های دیگه هم رومون میزاره ؟ من ۱۷ سالمه از پونزده سالگی وضعیتم اینه اعصاب همه جارو درگیر میکنههورمون معده کلیه پوست مو همه جااامنم ۲۰ سالمه و چن ساله میگرن عصبی و معده درد عصبی دارم
مهربونه_نینی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 6439 اعصاب همه جارو درگیر میکنههورمون معده کلیه پوست مو همه جااامنم ۲۰ سالمه و چن ساله میگرن عصبی و معده ... من منتظرم برم دانشگاه برم سرکار هرچقدر شده کار کنم فقط پول در بیارم برم دکتر برم تراپیست حالم خوب شه 😭😭 یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
فروغدخت عضویت: 1404/06/08 تعداد پست: 852 من منتظرم برم دانشگاه برم سرکار هرچقدر شده کار کنم فقط پول در بیارم برم دکتر برم تراپیست حالم خوب شه ... خودت خودتو خوب کنتراپیست فقط حرف میزنه پول میگیرهبهترین کسی ک میتونه کمکت کنه خودتی
مهربونه_نینی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 6439 خودت خودتو خوب کنتراپیست فقط حرف میزنه پول میگیرهبهترین کسی ک میتونه کمکت کنه خودتی من خودم دیگه امیدی توم زنده نیست یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
فروغدخت عضویت: 1404/06/08 تعداد پست: 852 من خودم دیگه امیدی توم زنده نیست هر کس تو زندگیش دغدغه هایی داره زندگی پر از بالا و پایینی هسمنم هزار و یک مشکل دارم و عزادار برادرمم هستم پس ببین درد من چیه دیگهنوز ملیون ها ادم بدتر ماهم هستسعی کن ب خوبیا بیشتر بدی ها فکر کنی و امیدوار باشی و تلاشتو کنی برای بهتر شدن اینده
مهربونه_نینی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 6439 هر کس تو زندگیش دغدغه هایی داره زندگی پر از بالا و پایینی هسمنم هزار و یک مشکل دارم و عزادار برادرمم ... الهی💔 یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه