2777
2789
عنوان

پریدن پلک واسه عصبی بودنه ایا

62 بازدید | 8 پست

من سردرد عصبی دارم زندگیمم پر از مشکله

یه روز بدون استرس نداشتم تاحالا 

سردرد عصبی دارم و استرس شدید هم دارم الان یک هفتس پلک سمت چپم میپره همش ، کتفم و گردنم تیر می‌کشه ، نمی‌دونم دلیلش چیز دیگه ایه یانه 

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

همش بخاطر اعصابهمنم همینجورممیگرن عصبی دارم

این اعصاب اثر های دیگه هم رومون می‌زاره ؟ من ۱۷ سالمه از پونزده سالگی وضعیتم اینه

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این اعصاب اثر های دیگه هم رومون می‌زاره ؟ من ۱۷ سالمه از پونزده سالگی وضعیتم اینه

اعصاب همه جارو درگیر میکنه

هورمون معده کلیه پوست مو همه جااا

منم ۲۰ سالمه و چن ساله میگرن عصبی و معده درد عصبی دارم

اعصاب همه جارو درگیر میکنههورمون معده کلیه پوست مو همه جااامنم ۲۰ سالمه و چن ساله میگرن عصبی و معده ...

من منتظرم برم دانشگاه برم سرکار هرچقدر شده کار کنم فقط پول در بیارم برم دکتر برم تراپیست حالم خوب شه 😭😭

من منتظرم برم دانشگاه برم سرکار هرچقدر شده کار کنم فقط پول در بیارم برم دکتر برم تراپیست حالم خوب شه ...

خودت خودتو خوب کن

تراپیست فقط حرف میزنه پول میگیره

بهترین کسی ک میتونه کمکت کنه خودتی

خودت خودتو خوب کنتراپیست فقط حرف میزنه پول میگیرهبهترین کسی ک میتونه کمکت کنه خودتی

من خودم دیگه امیدی توم زنده نیست 

من خودم دیگه امیدی توم زنده نیست

هر کس تو زندگیش دغدغه هایی داره زندگی پر از بالا و پایینی هس

منم هزار و یک مشکل دارم و عزادار برادرمم هستم پس ببین درد من چیه دیگ

هنوز ملیون ها ادم بدتر ماهم هست

سعی کن ب خوبیا بیشتر بدی ها فکر کنی و امیدوار باشی و تلاشتو کنی برای بهتر شدن اینده

هر کس تو زندگیش دغدغه هایی داره زندگی پر از بالا و پایینی هسمنم هزار و یک مشکل دارم و عزادار برادرمم ...

الهی💔