2777
2789

مث من. تواون موقع اقامغزت کارنمیکنه. بعدا تازه فک میکنی یادت میاد. م

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

خنگم نیستم چون تومدرسه ممتازبودم. ولی استعداد عوضی بودن ندارم

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به عوضی بودن نداره

ذهنت حضور در لحظه نداره

یعنی در لحظه نیستی

همون موقع داری به یه چیزای دیگه فکر میکنی و خوب گوش نمیکنی

شایدم حتی شخصیت مهرطلبی داری و همون موقع خیلی مراعات میکنی که طرف ناراحت نشه یا میگی طرف چی فکرمیکنه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
وای مننننننن

واقعا. چکا کنیم من هرسری میشینم بایکی صحبت میکنم خودمو لعنت میکنم میگم دفعه بعد حواسم جمع میکنم دفعه بعد م همینطور گیجم

من اینطور هستم .چون خودم ساده دلم و بی شیله پیله ....خیلی وقتها تیکه هارو متوجه نمیشم ....

متوجه نشی ک خوبه. من بعدچن روز متوجه میشم حرص میخورم و خودخوری باشوهرم دعوامیکنم تهشم هیچی. کلا بخودم میگم باخانمای خانواده همسرنبایدیجابشینم ب حرف زدن. جنبه ندارم مخصوصا جاری ها

ربطی به عوضی بودن ندارهذهنت حضور در لحظه ندارهیعنی در لحظه نیستیهمون موقع داری به یه چیزای دیگه فکر ...

ی روانشناسی میگفت آدمهای سالم همینطور. اونایی ک جواب آماده وآستین دارن سالم نیستن پراز خشم ان

ی روانشناسی میگفت آدمهای سالم همینطور. اونایی ک جواب آماده وآستین دارن سالم نیستن پراز خشم ان

بازم ربطی نداره

اتفاقا ممکنه ادم پر از خشم باشه و همون لحظه جوابی نداشته باشه بده

پرخاشگر بودن ربط به خشم داشتن داره

این موضوعی که گفتی ربطی به سلامت روان نداره

اتفاقا ادم میره هی به حرفا فکر میکنه و نوشخوار فکری میکنه و خشمگین میشه که چرا جواب نداده یا موضوع رو متوجه نشده ، و خب خود همینها اختلال روانیه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch