2777
2789
عنوان

شما اگه بدنتون اینجوری بشه مهمونی میرین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 41 پست
آره بخدا ۱ و ۵۰۰ خرج کردم ۴ تا آمپول زدم قرص داده دوباره هرروز بدتر میشه افسردگی گرفتم داغونم از زند ...

فکرکنم باید دوره اش بگذره تا فروکش کنه 

چاره ای نیست یکم از استرس و ناراحتیت کم کن 

سیستم ایمنی بدنت همینجوری درگیر هست

استرس داشته باشی به خاطر افزایش پیدا کردن سطح هورمونات سیستم ایمنی ات ضعیف تر میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمپول زد گفت خوب میشه دوروزه من دوهفتست درگیرم

باید رعایت کنی خیلی غذا گرمیجات ادویه واینکه چه قرصی میخوری؟ باید بهت قرص هم میداد این یکم طول میکشه تا بره احتمالا تا یکی دوهفته هم طول بکشه نگران نباش خوب میشی 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
نه قارچ تجربشو دارم این شبیه حساسیت بچه به پوشکه

گلم همونم قارچه تو پماد ترلیان سیولوین ان ان رو با کلوترمازول مخلوط کن بمال روش همشون رفع میشن

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
ای بابا انشالله زودتر خوب بشی نگفتن ب چی حساسیت کردی؟

انگار به یه آنتی بیوتیک قوی که دندونپزشک داده بود حساسیت داشتم ولی فقط دوروز خوردم و بعد قطع کردم الان دوهفتست همچنان دارم بدتر میشم هرروز

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
ببین از چی اینجوری شدی، تا زمانی که ماده آلرژی زا( غذایی، ، دارویی و..) حذف نکنی هرچی امپول هم بزنی ...

بعد خوردن ناپروکسن و سفیکسیم اینجوری شدم ولی دوهفته پیش دیگه نخوردمشون به جای خوب شدن روز به روز دارم بدتر میشه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

گلم درخواستمو قبول کن تجربه ی خودمو براتون بزارم 

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم