2777
2789
عنوان

همکارم فکر کنم قصدش خیره🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 2317 بازدید | 137 پست
اینا همبنطورین یچیزی رو الکی بزرگ میکنن

والا حس بدی نگرفتم

چشمک اون طوری به معنای تایید ...دو تا چشما شونو باهم میبیندن

اون طور

چطور توضیح بدم😂😁اصلا شاید اون قدرا هم مهم نبود که بگم

ولی همه کامنتا شد چشمک😂

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 

سلامت باشی❤️حالا به این زودیا که جواب بهش نمیدم😅خوشش اومده باید صبر کنه یمدت بگذرهسبک سنگین کنم بیب ...

ببین اسی، خواستگاری یه شوخی نیست، مخصوصاً وقتی هنوز خودت مطمئن نیستی. عجله نکن دختر! لازم نیست به‌خاطر هیجان یا فشار اطرافیان آره بگی. بشین یه کم نگاه کن ببین اون آدم واقعاً از نظر فکر، طرز برخورد، هدفش تو زندگی و انرژی‌ای که ازش می‌گیری بهت می‌خوره یا نه. اختلاف سنی و تحصیل و کار همه‌ش مهمه، ولی مهم‌تر از اون، حس آرامش و درک متقابله!تو گفتی یه آدم ۸‑۹ سال بزرگ‌تر می‌خواستی، حالا این ۱۲ سالشه؛ اگه از نظر فکری و اخلاقی پخته ولی خشک نباشه، این فاصله اذیت نمی‌کنه. اما اگه حس کردی ممکنه تو رو مثل یه بچه ببینه یا تفاوت فکری‌تون زیاده، برو عقب‌تر، هنوز وقت داری!هیچ‌وقت فقط چون یه نفر شرایطش خوبه، خودت رو مجبور نکن. خواستگار خوب زیاده، ولی آرامش واقعی فقط با کسی میاد که باهاش خودِ خودت باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا حس بدی نگرفتمچشمک اون طوری به معنای تایید ...دو تا چشما شونو باهم میبیندناون طورچطور توضیح بدم� ...

من متوجه منظورت هستم😂اره شاید هم بد رسوندی که بقیه بد برداشت کردن!درهرصورت اینجا طبق گفته های خودت جواب میدن!اشکال نداره حالا