2777
2789

فقط باید سرتو گرم کنی به کاری

جوریکه دیگه وقت فکر کردن به زندگی قبلیتو نداشته باشی

من اوایل خیلی برام سخت بود به همین دلیل بیش از حد شیفت میرفتم و تایمای آزادم رو که کم بودن رو هم با خواب و اینستا پر میکردم

دیگه اصلا وقتی برای فکر کردن نداشتم

چُم چی بگم🤷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم اینطوری شده بود کلا اعصابش روحیش همه چی شداغون شد الان که چند ساله ازدواج دوباره کرده دکتر میگه از استرس و فلان تخمدانات ضعیف شدن الان چند ساله میخان بچه دار شن و قسمت نشده فعلا 

۲۸

برو برای خودت یه کار پیدا کن سرگرم شو رانندگی یاد بگیر اگه بلدی بهر کار کن پول مول در بیار از پدر بگیر یه ماشین بخر به خودت برس درکت میکنم چقد سخته تحربه داشتم ولی من موقیت بیرون رفتن. و این چیزا رو نداشتم اکه داشتم حالم خیلی بهتر میشد

چچرا جدا شدی؟

رابطه مون و اخلاقاش و اهمیت دادن و پایه بودنش خوب بود

ولی خیلی دروغگو بود و حتی پایه های زندگیمونم رو دروغ بنا کرده بود

خانوادشم مث خودش بودن

خودم از زندگی زدم بیرون وقتی دروغاش رو شدن

چُم چی بگم🤷

پرستارمشغلم هم سخته

وای پرستاری که خیلی خوبه هم از خانواده دوری غر زدنشون رو نمینشوی هم سرت گرمه به سختیش کاری نداشته باش ایشالا یه مدت دیگه یه نفر خوب پیدا میشه باهاش خوشبخت میشی

پرستارمشغلم هم سخته

چه بهتر

منم پرستارم

تو استان و یه شهر غریب بودم وقتی از زندگیش زدم بیرون و نزدیک ۴ ماه پانسیون بودم و با شیفت زیاد رفتن خودمو سرگرم میکردم

فقط سه چهار ماه اولش سخته

کم کم قوی میشی فقط از همه جا بلاکش کن و سعی کن پیگیر پروفایل و استوری و این جور چیزاش نباشی

کلا از زندگیت محوش کن

قطعا مثل من بعد یه مدت به زندگی مجردی قبلت برمیگردی

چُم چی بگم🤷