2777
2789

خانما یه مقدار طلا و پول توی مراسمم جمع شده شوهرمم حقوق خاصی نداره تا درسش تموم شه و طرح بره مادرم میگه نخر یا به اسم خودت بزن و اینا چکار کنم به نظرتون

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماشین خیلی نیاز ادم میشه. 

ما یه دوره ای نداشتیم خیلی اذیت شدیم. 

حتما میتونید بخرید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

طلاهاتو نگه دار 

شما مسئول هیچ کدوم از کمبودهای زندگیت نیستی 

از ماشین تا.. هر چی 

عادت ندین همسر اتونو به طلا فروختن

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

گواهینامه داری ماشین بخر کیفشو ببر 

من سر کار میرفتم طلا می‌خریدم ...چی شد ... هیچی 

یه ماشین ندارم 

شوهرم بچه گدا بود ...من مجبور بودم تو خرج خونه کمک کنم. 

طلاهایی هم که مادرم داده بود. شوهرم فروخت.

طلاهاتو نگه دار شما مسئول هیچ کدوم از کمبودهای زندگیت نیستی از ماشین تا.. هر چی عادت ندین همسر اتونو ...

خب چی میشه به نام‌خودش بخره برای زندگیشون به نام خودشم‌ باشه که عالیه از ماشین هم استفاده میکنن بدون ماشین واقعا سخته 

زندگی خیلی خیلی خیلی کوتاه تر از این حرفاست ازش لذت ببرید 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
خب چی میشه به نام‌خودش بخره برای زندگیشون به نام خودشم‌ باشه که عالیه از ماشین هم استفاده میکنن بدون ...

به نام خودش هم بزنه بازم مثل طلا نمیشه 

همسرشونم شغل ندارن عادت میکنن من بعد 

نمیدونم چرا تا طلا هزار تومن بالا میره همه به فکر فروختن هستن 

اگر همسرش به نامش نزنه چی 

اگر ماشین میخواست همسرشون اپل ماشین میخریدن بعد ازدواج میکردن 

خانما شدن عابر بانک جدیدا

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

طلاهاتو نگه دار شما مسئول هیچ کدوم از کمبودهای زندگیت نیستی از ماشین تا.. هر چی عادت ندین همسر اتونو ...

اخه تا درسش تموم شه و طرح و غیره بره چند سال طول میکشه به خودش نگفتم ولی فکر کردم

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️