2777
2789

بابام دو ماهه از دست دادم و به شدتتتت روحیم بده

دخترم کلاس سومه درسش خیلی صعیفه

سالای قبل پا ب پاش مینشستم تمام درس رو براش صد بار توضیح میدادم تکالیفش کمک میکردم

امسال دیگه نمیکشم 

درسش ضعیفه تو همه درسها ینی از ریاضی تا املا و روخوانی و …

چیکارش کنم😭😭😭 

بچه ضعیف خیلیییی زجر اوره

فقط نیایید بگید خداشکر کن سالمه!!

بله برا سالم بودنش خداشکر مبکنم

ولی نمیدونید بچه ضعیف چقدررر ادمو نابود میکنه

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز شما نیاز داری اول خودتو پیداکنی. 

میتونی برو مشاوره و باید اون دوره سوگ رو بگذرونی. 

بعد حالت که خوب شد،  فرزندت رو دریابی. 🌹🎀

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

حق داری عزیزم خدا پدرتو بیامرزه ولی در برابر اون بچه مسئولیت داری یکم صبوری کن باهاش مدارا کن این دوره هم پشت سر میذاری

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

نه پولشو داریم

نه وقتش

تا از مدرسه بیاد و نهار بخوره و تکالیفش حل کنه 

همینطوریش مغزش نمیکشه موقع تکلیف دیگه

کلاسم ببرمش وقتی مغزش نمیکشه فابده ای نداره

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

عزیزم من حالت رو درک میکنم . من مادرم که فوت کرد یکی دوماه از سال تحصیلی دخترم مونده بوداونم سوم بود . واقعا خدا خیر معلمش بده که رعایت منو کرد اصلا توانشو نداشتم به نظرم مستقیم با معلمش صحبت کن و مشکلتو بگو بعضی معلما صبور و فداکارن حتی مثلا ممکنه یه ساعت بعد تعطیلی مدرسه بشینه با بچه ات خصوصی کار کنه . خودت هم روی این مساله کنار اومدن با سوگ پدرت کار کن زمان می بره ولی باید خودت بخوای تا بتونی روال عادی زندگیتو در این شرایط جدید پیدا کنی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه پولشو داریمنه وقتشتا از مدرسه بیاد و نهار بخوره و تکالیفش حل کنه همینطوریش مغزش نمیکشه موقع تکلیف ...

اگر مغزش نمیکشید مدرسه عادی نمیذاشتن ثبت نامش کنی ... تو این ۴ ماه تعطیلی براش معلم خصوصی میگرفتی تا الان راه افتاده بود

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

گلم‌نمیتونید براش معلم خصوصی بگیرید شرایطش رو ندارید 

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم