2777
2789
عنوان

دلم برای اونی که قبلا بودم تنگ شده

141 بازدید | 16 پست

یه ادم مهربون

خوش اخلاق

با فکر و محبت به همه

دلسوز

اروم بی سروصدا

کم دغدغه

دیر ناراحت میشدم

با همه خوب بودم

از هیچکس شکایتی نمیکردم

همش خنده بود خوشحالی بود...

خدا لعنت کنه باعث و با.نی اینی که الان هستمو...خدا لعنتتون کنه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ راه برگشتی نیست؟من از اینی که هستم متنفرم

من بارها تلاش کردم برگردم به اون دختر پر انرژی و مهربون ولیی

انگار که یک ادم دیگه میشی

ولی راه برگشتی هست

تمام توانتو به کار بگیر از یکی کمک بخواه من یکمی برگشتم کارای گذشتمو شروع کردم

دقیقا خدا اونی که منو هم این شکلی کرد لعنت کنه

گاهی دلم میخواد زمانو به عقب برمیگردوندم...با خیلی چیزا مواجه نمیشدم خیلی چیزا رو نمیدیدم نمیشناختم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من بارها تلاش کردم برگردم به اون دختر پر انرژی و مهربون ولییانگار که یک ادم دیگه میشیولی راه برگشتی ...

من از کارای گذشتم بدم اومده دلم یکجا نشین شدن میخواد تنهایی مطلق میخواد هیچکسو نمیخوام هیچی خوشحالم نمیکنه...

قبلا یه غنچه گل میدیم ذوق میزدم الان یه دسته گلم برام شادی نداره...

حیف اونی که بودم...

الان چرا دلت تنگ شده??? کی این کارو کرده

دلم برای اونی که بودم تنگ شده چون دوستش داشتم...

خیلی افراد میشه گفت خیلی وقایع و حوادث و افراد با هم

قبلا کجاش خوب بودی فقط ازت سواستفاده میکردن اخرشم طلبکارت میشدن جونتم میخواستن

نه اصلا.

اتفاقا بیشتر دوستم داشتن کنارم بودن باهام خوب بودن زندگیم شیرین تر بود