2777
2789
عنوان

چجوری پسرمو سرگرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 19 پست
وای خوش بحالت واقعاپسر من مدام به من و باباش میگه بیاید فوتبال بازی کنیمبیاید نقاشی بکشیم....بیاید ت ...

بهش توضیح بده بگو باید ظرفا رو بشورم الان بابات میاد من هنوز ناهار درست نکردم .بهش بگو تا ظرفا رو میشورم یکم نقاشی کن 

کم کم ازش فاصله بگیر 

بهش یاد بده تنهایی بازی کنه .دو سال دیگه میره مهد همش باید باهاش بری

فک کن من پسرم دوسالو ۷ماهشه کلا از تلویزیون گرفتمش بخاطر اینکه خیلی میدید و دیجیتالی شد و هنوز زبون ...

شما ماشاءالله پرانرژی و با حوصله ای

من درونگرام زیاد حال و حوصله ندارم🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالتتتتتتمنم پسرم سه سالشه هیشکی ندارم تو شهر غربت شوهرم صب تا شب سرکاره باز شما خانوادهاتون هست ...

الهی بگردم اگر مشهدی هستی قدمت روی چشم بیا خونه خودمم🥺🤍

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

الهی بگردم اگر مشهدی هستی قدمت روی چشم بیا خونه خودمم🥺🤍

قربونت برم عزیزم نه متاسفانه عاشق مشهدم هستم ولی قسمت من ابرد تهران 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
شما ماشاءالله پرانرژی و با حوصله ایمن درونگرام زیاد حال و حوصله ندارم🫠

منم درونگرام عزیزم بچته مسولبتشو به عهده بگیر، دوسال گذاشتمش پا تلویزیون دیجیتالی شد ذوراز جونش شبیه اوتیسم شد رفتاراش الان دربدر دنبال کاردرمانی و گفتار درمانیم مجبورم جبران کنم فقط با گوشیو تلویزیون سرگرمش نکن نهایتا یکی دوساعت در روز که اونم دقت و تمرکز بچه رو کم میکنه منم مث شما بودم رو خودم کارکردم بچم از هرچیزی مهمتره کم کم یاد میگیره خودش با خودش بازی کنه مهارت یادش بده 

زیر ۱۰ سالگی دوران تضمین کردن پیوند یه رابطه سالم بین پدر و مادر و بچه‌ست. اصلا درک نمیکنم میگن بچه سه ساله رو رها کن وگرنه وابسته میشه! وابستگیه چی چی. اون فقط سه سالشه. باید مامان باباشو بشناسع. باهاشون وقت بگذرونه. بدونه غذای مورد علاقه شون چیه. اونا چه رفتاری دارن. چه شکلی ان. 

خب چرا تا به حال هیچوقت بهش یاد ندادی که تو هم احتیاج به استراحت داری؟

براش یه ذاستان با عروسکاش بگو. تهش بگو شنیدی اقا فیله چی گفت؟ داره میگه من خسته ام باید استراحت کنم. حالا ما باید چیکار کنم؟ باید بذاریم استراحت کنه. اقا فیله لالا کرده الان. همین شکلی چند بار تعریف کن دیگه بعدش میفهمه وقتی میگی خسته ای ولت کنه