2777
2789

سیزده سال ازم بزرگتر

سیلی هایی ک همش میزد

کتکهای ک یادم موند

شش سالم بود با دختر کوچه بغلیمون ک پدر مادرهامون باهم دوست بودن تو حیاطمون بازی میکردیم بعد دختره بهم گفت بیا بریم خونه ما منم باهاش رفتم وقتی داداشم دید نیستم دنبالم گشت اومد اونجا دنبالم از همون اونجا زد زیر گوشم بعد هم اورد منو تو حیاط انقد با چوب زد تا ضعف رفتم یادم نیس واضح مثل اینکه گزنه هم میزد 

از اون ب بعد ترسی ک بهش داشتم صد برابر شد بعد هم همون ابتدایی بودم رفتم دکتر کلی آمپول داد دکتر من نذاشتم اونجا مامانم منو ببره بزنه مامانمم ک خیالش راحت چون داداشم پرستاری میخوند و تزریقات بلد بود اورد منو خونه ب داداشم گفت نزاشت آمپول رو بزنه چنان زد زیر گوشم همین الان ک یادم میفته درد میاد منو خوابوند آمپول رو محکم زد من گریه میکردم اون منو میزد بعد هم عقلم کم بود اون موقع ها بهم گفت اگه درس هاتو نخونی از این ب بعد آمپول میزنمت منم نشستم خوندم بعد فرداش بود ازم پرسید جدول ضرب یکیشو بلد نبودم یهو آمپولهارو اورد گفت بخاب چون بلد نبودی باید آمپول بزنمت یادمه چندتا رو باهم زد😭😭😭😭😭😭😭حتی بعد چندتا تقویتی اورد خونه ک اگه درس نمیخوندم یا یه سوال بلد نبودم میزد هنوزم از آمپول میترسم 

کتک بعدی ک یادم موند دوم راهنمایی بودم ب مامانم تو کار خونه کمک نمیکردم اینم فهمید انقد منو سیلی و لگد زد ک از اون ب بعد از مدرسه میومدم ظرفهارو میشستم تعطیلات جارو میزدم 

😭😭😭😭😭

بعدیش هم سوم دبیرستان بودم ک با کمربند منو در حد مرگ زد 💔بخاطر اینکه تو دفتر خاطراتم نوشتم از پسر فامیلمون خوشم‌ میومد

دانشگاه هم خودش منو میبرد میاورد یا بابام اصلا تنها بیرون نمیذاشت برم 

تا ۲۹سالگیم ازش کتک خوردم 

یادم میاد تمام بدنم درد میگیره همین الانم ازش میترسم خیلیییی زیاد چند شبه خواب میبینم ک داره منو سیلی میزنه خیلی حساسه و غیرتی نزدیک ب شکاک

هنوزم میترسم تیپ های ب روز بزنم 😭

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚یکی از بزرگترین آرزوهام رفتن ب کربلاست بین الحرمین همونجا ک تو دوراهی میمونن نمیدونن جلو حضرت عباس زانو بزنم یا امام حسین (ع)💚متاهلم❤️میشه واسه مادر شدنم دعا کنید دعا کنید خدا فرزندی سالم صالح زیبا باهوش ترجیحاً دختر بهم بده اگه صلاح می دونه 💚💚من یه درونگرام 💚💚هزاران حرفهای نگفته درسینه دارم 🍁🍂  دی ماهیم💚 عاشق خدا و اهل بیت 💚اگه راه حلی برای حاجت روایی داری بهم بگو..مازندرانیم که مازندران شهر ما یاد باد همیشه بروبومش آباد باد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بد 

مامان بابات چی؟ هیچی نمیگفتن؟

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

پدرو مادرت هیچز نمیگفتن!!بچه سالاریه انگار تو خونه تون

زمانی ک سیلی میزد مامان بابا با ملایمت بهش میکفتن نزن اما کتکهای شدید در و میبست یا اونا نبودن اما کلا همه کاره خونه بود حرف حرف اون بود و هست

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚یکی از بزرگترین آرزوهام رفتن ب کربلاست بین الحرمین همونجا ک تو دوراهی میمونن نمیدونن جلو حضرت عباس زانو بزنم یا امام حسین (ع)💚متاهلم❤️میشه واسه مادر شدنم دعا کنید دعا کنید خدا فرزندی سالم صالح زیبا باهوش ترجیحاً دختر بهم بده اگه صلاح می دونه 💚💚من یه درونگرام 💚💚هزاران حرفهای نگفته درسینه دارم 🍁🍂  دی ماهیم💚 عاشق خدا و اهل بیت 💚اگه راه حلی برای حاجت روایی داری بهم بگو..مازندرانیم که مازندران شهر ما یاد باد همیشه بروبومش آباد باد
برادرت یک روانی تمام عیار بودالان زن گرفت این گوه؟

اره زنش خیلی محجبه خیلی همو دوست دارن ظاهرا

مشکل اصلی پدرومادرتن که نزدن توگوش داداشت.. ان شالله متاهل شدی رفتی دورشونو خط بکش همونجور که اینهمه ...

الان ۳۷سالمه متاهلم سی سالگی ازدواج کردم