2777
2789
عنوان

چرا پارتنرم اینجوریههههه وااا

242 بازدید | 21 پست

بچه ها من دارم با یه پسره اشنا میشم خیلی باشخصیت و مودب عالی ۲۶ سالشه بعد این مغازه داره سر تو محله ما یکم با خونه ما فاصله داره 

ما دو ماهه اشنا شدیم و اینا بیرون میریم میایم

حالا 

این منو با مامانم دیده رد شدم و اینا مامانمو داداشم می‌شناخت 

بعد یسری مامانم و بابام رفته بودن مغازشون خرید کرده بودن

( این اصلا نگفت بمن ک مادر پدرت اومده بودن) 

فکرم میکنه مادرم اطلاع نداره دوستیم باهم!

بعد مامانم میگف اره خیلی نگا میکرد و این حرفا 

تا اون موقع بابای منو ندیده بود

بعد چنروز پیش بیرون بودیم حرف می‌زدیم راجب شباهتو این حرفا من گفتم شبیه مامانم هستم یا بابام؟😂

اونم گف نمی‌دونم باباتو که ندیدم 

😶😶😑چرااا؟؟

دیده اخه

بعد گفتم مامانم چی گف اره یکم

بعد قبلنا ام راجب داداشم حرف زدیم پرسیده بودم داداشمو دیدی دیگ رفت تو فکر گف اره فک کنم با خودت رد شده بود( الکییی ) دیده بود ده بار

مثلا که چی بنظرنون بروش نمیاره؟

دوستم میگه میخاد بیشتر توضیح بدی چقد میدونی تو آخه پسربعد گفتم بابامو ندیدی مگه گفت نه رفت تو فکر مشخصه زر میزنع کنجکاوانه گوش میده یچی میگم 

میخاد خودشو عادی جلوه بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوشم نیومد. شاید به نظر مهم نیاد ولی همینا نشون میده باهات روراست نیست. نمی‌خوام قضاوت کنم ولی شاید میخواد بگه اونقدرا هم مهم نیستی یا زیاد هم به تو و خانواده‌ت توجه نمی‌کنم. 

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

چقد غیر صمیمی هستین

منو پارتنرم هنوز خانواده های همو از نزدیک ندیدیم اما تا ته ته ته فامیل همومیدونیم هرچی میشه میگیم😂

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

انگار زیاد اهمیت نداده و دقت نکرده تازه اول آشنایی این پسرا مثل ما دخترا همه چی و از اول سفت و سخت نمیگیرن و به جزئیات دقت نمیکنن

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسره دیگه

روده راست که تو شکمشون نیست

همه رفتاراشون غیرمنطقیه😂

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕