2777
2789
نه انداره ی تو که از معیار همه ی پسرا باخبری😉😉😉

یعنی معیار تو برای شناخت هرکس اینطوریه؟!😮مثل اینکه اوضاعت خیلی خرابه یه فکری به حال خودت کن تا از دست نرفتی😂🙌

دیگه هم ریپ نزن نمیخونم 🤧🥱

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد ۱۸۶ پز نیست سبک زندگیمه

خدایی؟

ماشالله کاش یکمشو به من میدادی☹️

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

به عنوان یک قد کوتاه میگم: همیشه حسرت قدبلندرو خوردم.☹️ 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

دخترها باید سطح فکر و شعور و دانش و ادبشون رو ببرن بالا همه عاشقشون میشن. واقعا چرا هر کی هر حرف چرتی زد شما میخواهین یا اثبات یا ردش کنین؟ واقعا زنها انقدر حقیر شده ان که این اندازه ها تعیین کننده است؟ 

نه فقط دلبری مهمه

آره. ولی تو لباس، تو استایل، تو اعتماد به نفس بسیار تاثیر داره. 

اون وقت میگیم چرا مردها سلطه دارن یا چرا حس میکنن از زنها برترن و چرا مشکلاتی که میبینین تو زندگی پیش میآرن. فکرش رو بکنید که زنی با این طرز فکر که باید باب میل آقا باشه وارد زندگی مشترک بشه. این ما خودمون هستیم که مقدمه سلطه و برتری مردها رو فراهم میکنیم. با تبدیل کردن خودمون به کالا. مثل اینکه داری واسه اتاقت فرش میخری. دوازده متری بخرم قشنگتره یا نه متری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اتفاقا از نظر دختر قد بلند خیلی قشنگ تره

قدبلند خیلی قشنگه ولی مثل قد کوتاه  تناسب اندام خیلی مهمه، مثلا اگه وزنشون بالا بره خیلی بد دیده میشن مثل کوتاها که یکم وزنشون بیشتر میشه قدکوتاهتر و چاق دیده میشن. درکل استایل بدنی خیلی مهمه، من قد بلند دیدم گونی هم میپوشه باکلاسه ،قدبلند دیدم خیلی سنش بالا دیده میشه و همینطور قد کوتاه هم دیدم باکلاس و شیرین قد کوتاهم دیدم انگار بعضی از اجزای بدنش به هم نمیخوره،مثلا سرش بزرگتر از بدنش دیده میشه. مثلا من قدم 155 عه لاغر که میشم خیلی کوچولو میشم.انگار یه بچه ام و اینو دوست ندارم، خیلی جاها فکر کردن دختر همسرم هستم و این یکیو اصلااا دوست ندارم. 

دیگه کاریه که شدهباید اعتماد به نفس داشت با قد کوتاهم میشه استایل عالی داشت به نظرم چاق بودن هست که ...

استایلم خدایی خوبه ،جزو بهترینای فامیلم. ولی اگه همین استایلم یه پونزده سانت روش میومد خیلی عاالی میشد. وزنمم یکم پایین میاد بد میشم،خیلی کوچولو میشم.