2777
2789
عنوان

سولاردوم کی داره لطفا بیا

59 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

میگم سولاردام کی داره

نسبت به فر، کیک و پیتزا و لازانیا و این چیزا پختن توی کدومشون بهتره

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای پختن فر برای گرم کردن و.....سولاردم مادرشوهرم دارهفقط باهاش غذا گرم میکنه

سولار چقد کارایی داره بنظرتون میرزه به قیمتش؟ 

من سولار دارم همه کاری هم باهاش میکنم درست کردن پیتزا،کیک و... .. اما پیتزا تو فر بهتر نسبت به سولا ...

از چه لحاظ بهتره عزیزم

من سولار خیلی دوس دارم بخرم اما بیشتر نیازم پیتزا و کیک پختنه ازون طرف هم عاشق سولارم موندم واقعا

از چه لحاظ بهتره عزیزممن سولار خیلی دوس دارم بخرم اما بیشتر نیازم پیتزا و کیک پختنه ازون طرف هم عاشق ...

بهتر به نظرم پخته میشه.. من تو سولار که میخوام پیتزا درست کنم فلفل دلمه و قارچ رو روی گاز قبلش تفت میدم یک کم با روغن وگرنه درست نمیپزه 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
سولار چقد کارایی داره بنظرتون میرزه به قیمتش؟

بنظرمن نمی ارزه 

شایدهم مادرشوهرم انقدری ازش استفاده نداره 

ولی من اگ باشم نمیخرم

من خودم تستر دارم خیلی کارها باهاش انجام میدم و بزرگ تر هم هست قیمتش هم مناسب تره

ولی سولاردام مادرشوهرم هم کوچیکه هم فقط فقط باهاش غذا گرم میکنه ک نون گرم میکنه ی بار ندیدم داخل کیک بپذه چون کوچیکه واقفا

🥰😇

بهتر به نظرم پخته میشه.. من تو سولار که میخوام پیتزا درست کنم فلفل دلمه و قارچ رو روی گاز قبلش تفت م ...

اهاا متوجه شدم

بنظرمن نمی ارزه شایدهم مادرشوهرم انقدری ازش استفاده نداره ولی من اگ باشم نمیخرممن خودم تستر دارم خیل ...

من خونه بابام تستر دارم ازش استفاده میکنم اما نمیدونم مدلش پایینه یا چی زیاد پختن رو درست انجام نمیده بیشتر گریل طور میکنه البته میگم احتمالا بخاطر مدل پایینشه 

الان خاستم برا جهیزیه خرید کنم موندم کدومو بگیرم

بنظرمن نمی ارزه شایدهم مادرشوهرم انقدری ازش استفاده نداره ولی من اگ باشم نمیخرممن خودم تستر دارم خیل ...

کوچک هم میشه باهاش کار کرد اون کاری نمیکنه.. گذشته ازاین لیتر بزرگش رو اسی میتونه بگیره نه کوچک، مال من بزرگ همه کاری هم باهاش میکنم

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰