2777
2789
عنوان

حاملم میترسم بچم زشت شه

191 بازدید | 26 پست

لطفا قضاوت نکنین نمیدونم وسواس فکری گرفتم یا افسردگی هست شوهرم همه چیزش قشنگه بینیش کوچیکه پوستش روشنه خودمم سفیدم و صورتم با مهره ولی بینیم بززگ بود که نامزد که کردیم عمل کردم بچه اولم ۹سالشه پسره وقتی دنیا اومد همه چیزش شبیه بابا شد جز فقط و فقط بینیش که مثل من شد و خیلی غصه خوردم و خونواده شوهرم هم بی تاثیر نبودن که خیلی متلک پروندن بهم و دلم واقعا شکست پسرم نازه سفیده چشماش قشنگه فقط بینیش پهنه حالا باردارم دوماه هستم همش میترسم دختر شه بینیش به خودم بره از الان وسواس شدید گرفتم کاش راهی بود شکل همسرم میشد😭اینقد از این فکرا میکنم که دلم نمیخواد بچم دنیا بیاد

بعد از زایمان اولم افسردگی شدید داشتم و تا چند سال دارو میخوردم خوب شده بودم دیگه وسواس قیافه و این چیزا نداشتم ولی چون باردارم و دارو اصلا نمیخورم دوباره افسرده شدم میترسم خدا قهرش بگیره دست خودم نیست لطفا راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به  بخور زیادددد 

هلو الان فصلشه بخور 

ب سیب قران بخون بخور 

یک سری دعا تو مفاتیح هست انجام بده عکس های خوشگل نگاه کن تصور کن 

انشالله نی نی سالم و صالح باشه و پر روزی

فعلا امضا ندارم

یه چیزی بهت بگم 

معمولا بچه آخر پرفکت به دنیا میاد اصلا غصه نخور هر چند مطمئنم بچه ی اولت هم زیباست و بی نقص. 

اما بچه های آخر فوق العاده به دنیا میان 

من خودم بچه آخرم خدایا شکرت نمی‌خوام پز بدم ظاهر موقتی است 

اما یک دونه عیب توی چهرم ندارم 

بار های بار ازم اسم دکتر بینی و دکتر لب پرسیدن در حالی که هیچچچچ کاری نکردم بچه ی آخرم هر چی ژن خوب بود رسید به من. هر چند خواهر و برادرمم نقاشی خدان و زیبا. 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

بینیش مثل خودت شد، مثل خودت عمل می‌کنه . دیگه اینقدر غضه خوردن نداره

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

فوقش عمل میکنیش دیگه غصه نداره بعدشم هکس شوهرتو بزار روبروت تکون که میخوره بهش نگاه کن شکل شوهرت میش ...

حتما انجام میدم امیدوارم تاثیر داشته باشه خودم چشمام درشته صورتم واقعا قشنگه چون همه بهم میگن فقط بینیم رو مامانم کشیده بود زشت بود برا بچم غصه میخورم😢