2777
2789

حس خیلی حرص دراریه 

خیلی داغونن نه چیزی میفهمن نه چیزی میدونن اما خودشونو دانای کل میدونن 

چیزی هم نمیخوان یاد بگیرن از بس مریضن 

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كيههه

شوهرم سر کوچیکترین حرفی آنچنان بحث و دعوای روانی راه میندازه که توانایی صدبار دار زدن خودمو دارم ، همین الانم دلم فقط مرگ و تموم شدن میخواد حیف بچه هام بعد خودم دلمو آتیش میزنن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
روانی فقط معاون پیش دبستانی دخترم بقیه اداشو در میارنتو فکرمه گل گاو زبون براش ببرم بگم بخور برات خو ...

معاون ما ميزد بچه هارو بعد بچه ها كاري نميكردن من وحشي بودم يكم

يبار منو زد يه عينك گرون داشت از چشماش درش اوردم شكوندمش😂

بحث نکردم ک ۲۰ ساله باهاش زیر ی سقفم خودش چیزیش نشده فقط منو از پا درآورده یادت باشه آ ...

الهی بمیرم دقیقا درکت کردم خواهر ، خدا حواب همچین مردایی رو جوری بده که بگن خدای زنمون بالاخره یقه مون رو گرفت

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
الهی بمیرم دقیقا درکت کردم خواهر ، خدا حواب همچین مردایی رو جوری بده که بگن خدای زنمون بالاخره یقه م ...

ن ن ن ن ن ن ن ن   خدا کاری نمیکنه   اونقد با هق  هق  گریه خدااااااارو صدا زدم   ولی هیچ کاری نکرد   

شوهرم سر کوچیکترین حرفی آنچنان بحث و دعوای روانی راه میندازه که توانایی صدبار دار زدن خودمو دارم ، ه ...

من بابام اينطوريه

بعد شوهرت اينطوريه كه مياد روانتو بهم ميريزه بعد كه روانت بهم ريخت اعصابت خورد شد شاكي ميشه كه چرا اعصابت خورد شد و تورو رواني ميدونه؟درسته؟

من بابام اينطوريهبعد شوهرت اينطوريه كه مياد روانتو بهم ميريزه بعد كه روانت بهم ريخت اعصابت خورد شد ش ...

دقیقااااااااااا  شوهر منم حرف حالیش نمیشه  میحرفم میحرفم میحرفم  اخرش ب من میگ  میبرمت تیمارستان بستریت کنن