2777
2789
عنوان

بیاین چند عادت بگید برای لاغر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من قند و شکر حذف روغن تقریبا قبل ۹ شب شام بخور بشقاب کوچیک انتخاب کن قبل غذا اب بخور وقت ...

برای قند و شکر میخوام یک قانونی بزارم که بشه تا آخر عمر انجام داد مثلا براش یک مقدار روزانه تعیین کنم بعد هفته ای یکبار هم بیشتر از حد هر روز باشه ولی نه خیلی بیشتر ولی نمیدونم اون مقدار رو جقدر بزارم و چطوری اندازه گیری کنم 

برای قند و شکر میخوام یک قانونی بزارم که بشه تا آخر عمر انجام داد مثلا براش یک مقدار روزانه تعیین کن ...

من سالهاست که نمیخورم  بزای یه سری چیزا عسل جایگزین کردم  بعضی وقتا خیلی به ندرت نبات 

کیک و شیرنی اینا ام کم پیش میاد بخورم 

با اینکه عاشقشم 

پس حسابی لاغریدانجیر چاق کننده هستبعد از غذاتون شیرینی بخورید یک دونه

اصلا از شیرینی خوشم نمیاد به سختی میخورم کلا لاغریم هم خیلی شدیده کلا از بچگیم اینطوریم بدنم اصلا جلو نمیاد درسته اشتها و تغذیه خوبی ندارم اصلا هیچی‌میلم نمیکشه تا دو سه روز هم چیزی نخورم بازم عین خیالمم نیست 

خوب من یک هفته که هیچی نمی خورم بیشتر انگاری حریص میشم باید یک مقدار کمی بخورم دکتر تغدیه رفت بودم م ...

بجای قند دات شیرینی خاست انجیر کشمش خرما بخور

قند های طبیعی هستن

شیرینی مورد نیاز بدنتو اینطور تامین کن

خوب من یک هفته که هیچی نمی خورم بیشتر انگاری حریص میشم باید یک مقدار کمی بخورم دکتر تغدیه رفت بودم م ...

بجای قند دات شیرینی خاست انجیر کشمش خرما بخور

قند های طبیعی هستن

شیرینی مورد نیاز بدنتو اینطور تامین کن