2777
2789

؟؟؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

درست یادم نمیاد خیلی سال پیش یه حاجت مهم داشتم با ی تعداد معینی از این ذکر گرفتم

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داعم نمیگفتم روزی چند بار ولی حاجت نگرفتم

۱۳۳ بار باید بگی اگه اشتباه نکنم دو رکعت نماز هم داره

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

۱۳۳ بار باید بگی اگه اشتباه نکنم دو رکعت نماز هم داره

نماز رو من نشنیدم نمازش چطوریه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
نماز رو من نشنیدم نمازش چطوریه

نمیدونم شاید اشتباه گرفتم 

بزن تو نت

اره من بعد دو ساعت حاجتمو گرفتم هرروز 133 مرتبه باید بگی تا زمان حاجت روایی ادامه بدی

ببخشید میتونم بپرسم حاجت شما چی بود ک تو دوساعت حاجت روا شدین؟

نمیدونم شاید اشتباه گرفتم بزن تو نت

ببین توی نت نوشته نماز کن فیکون حضرت ابوالفضل دیگه نمی‌دونم این اون میشه یا نه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببخشید میتونم بپرسم حاجت شما چی بود ک تو دوساعت حاجت روا شدین؟

یه کار اداری داشتم و کارم گیر امضای یه بنده خدا

بود که لج کرده بود و دوماه بود که امضا نمیکرد

اینو خوندم خودش پیام داد بیا پروندتو امضا کنم  

من از این ذکر خیلی حاجت گرفتم

شما ک دلت پاکه ممیشه لطفا واسم ازدواج موفق منم دعا کنی 

بخدا دیگع خسته شدم 

چطوری انجام دادین ک حاجت دادین؟

شما ک دلت پاکه ممیشه لطفا واسم ازدواج موفق منم دعا کنی بخدا دیگع خسته شدم چطوری انجام دادین ک حاجت د ...

همین ذکر رو ۱۳۳ بار خوندم و حضرت عباس رو خیلی صدا کردم قربونش برم جوابم و داد 

حاجت منم ازدواجه بیا برا هم دعا کنیم

برای ظهور امام‌ زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف صلوات
همین ذکر رو ۱۳۳ بار خوندم و حضرت عباس رو خیلی صدا کردم قربونش برم جوابم و داد حاجت منم ازدواجه بیا ب ...

ان شاءالله بحق بانو فاطمه زهرا خودت لباس سفید خوشبختی و تنت کنه 

یه روز انجام دادی یا هر روز؟