2777
2789

محافظ تشک رویا قیمتش ۱۲۰۰ 

بنظرتون خوبه 

شما دارید؟؟؟ کامنت ها می‌خوندم نوشته بود زیره زیرش پلاستیک هست که تشک خراب نباشه و ضد آب باشه اما گرم میشه وقتی میخوابی راسته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم خیلی راضیم من الان ۸ ساله تشک تختم یه لک هم نداره و سفید سفیده بخاطر محافظشه

هم گرمه هم ضداب 

هروقتم کثیف شد درش میاری میشوری 

من بچم از پوشک میخواستم بگیرم یه مدت زیرش مینداختم محافظ خیلی بدردم خورد 

حتما بخر 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
یعنی ملحفه کش دار و بندازم روش بعد تابه حال تست کردید که اگه آب بریزه نم نمیده ؟ بنظرتون چیز ضروری ه ...

بستگی داره رو تخت چیکار میکنید مثلا بعصیا عادت دارن خوراکی و نوشیدنی رو تخت میخورن ، اینکه بچه دارید یا نه

به طور کلی اگه مرتبی نه نیازی نیست

ولی بودنش کمک میکنه تشکت تمیز بمونه و اون محافظ راحت توی ماشین شسته میشه

من همون اول واسه جهیزیم گرفتم هم  اون محافظو گرفتم هم یه پد تشک 

من خودم باشم بازم میخرم چون بچه دارم همش رو تخت بازی میکنن

آره نظرم بود به من اما کامنت ها دیدم تو دیجی کالا که گرم میشه و آدم عرق میکنه برای همین دو دل شدم

نه عزیزم روی اون یه روتختی م باید بکشی و اصلا اینطور نیست ولی اگر نخری تشکت خراب میشه از خریدش مطمعن باش