2777
2789

امتحان بعدیش کی هست؟ 

من تصمیم گرفتم امسال ازمون بدم اعتماد بنفس معلم شدنو ندارم اصلا ولی میخام شانسمو امتحان کنم. 

میشه منابع رو برام تلگرام بفرستی؟ 

یا اونایی ک قبول شدین منم راهنمایی کنین برای همه چی

یعنی چی اعتماد به نفس نداری؟ 

یعنی توانایی معلم بودن رو نداری؟!

پس نخون و آزمون نده 

وگرنه یکی میشی عین معاون آموزشی ما.....دیروز تو جلسه شورای معلمین میخواست دوکلوم حرف بزنه،دستاش میلرزید

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن. معلوم نیست باز باشه یا نه. امسال هم تقریبا نبود. تک ظرفیتی همونم ضریب شاغلین داشت. علنا بقیه شانسی نداشتن. 

گیرم هم قبول شدی. همچین آش دهن سوزی نیست. برو دنبال کار دیگه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
یعنی چی اعتماد به نفس نداری؟ یعنی توانایی معلم بودن رو نداری؟!پس نخون و آزمون نده وگرنه یکی میشی عین ...

عزیزم حالا شما معلمی چرا جو گیر شدی  حالا من یچی گفتم قضاوت میکنی خدا نیستی که

چرا معلما اینقد جوگیرن. اینقد خودتو نگیر🤥