2777
2789
عنوان

چقدر این سایت ناامنه

167 بازدید | 14 پست

الان دیدم مطالبی که سه سال پیش گذاشششتم اینجا چون تعلیق شده بودم هنوز تو اولین سرچ گوگل هست واقعا چقدر مزخرفه که پاک نمیشن نمیدونم چه مهندسی اجتماعی پشتش هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارک تر از دارک وب نی نی سایتهبدون امنیت بدون قانون درستبدون اینکه بتونی تاپیکاتو پاک کنی

افرین دقیقا یجورایی انگار به عمد نگه میدارن با یه تیر صد نشون بزنن اعضا اینجارو عادت دادن که طرف بره تاپیکای قبلی طرفم بخونه و بزنه تو شرش یا مثلا با یکی مشکلی پیدا کردی بیاد تهدیدت کنه و … حداقل مثل اینستا خصوصی میشد یچیزی 

دقیقا حتی تاپیکی پاک بشه بازم عنوانش و عکسش ممکن تو سرچ ها بالا بیاد یعنی کم ترین حقی برای کاربرها ق ...

اررره دقیقا بزرگترین مشکلش اینه تو سرچ گوگل میاد حداقل مول اینستا خصوصی میکرد پیجا رو اصلا برای حریم شخصی کاربر احترام قائل نیستن به راحتی تعلیق میکنن مطالبو‌نگه میدارن مثل گوسفند با کاربرا رفتار میکنن اکثرا هم اینجا رنای شکست خورده هستن بااین رفتارا بیشتر به انزواشون دامن میزنن و توسری میزنن بهشون 

افرین دقیقا یجورایی انگار به عمد نگه میدارن با یه تیر صد نشون بزنن اعضا اینجارو عادت دادن که طرف بره ...

نه ببین بنظرم تاپیک هارو نمیذارن پاک کنیم

که هرکی هر سرچی راجب هر موضوعی زد یک راهکار از سایت نی نی سایت بیاد بالا تو گوگلش

ولی خب نا امنه

دقیقا خیلی مزخرفه یادمه یکی میخواست شکایت کنه از سایت درباره یه موضوع خیلییییی خصوصی تاپیک زده بود ر ...

از عمد اینکارو میکنن که کاربرای فهمیدشون بپرن و کاربرای توسری خور بمونن الان دقت کنی کاربرا چقدر سطح فرهنگیشون فرق کرده با شش سال پیش