2777
2789
عنوان

کسی بلده به این سوالم جواب بده⁉️

86 بازدید | 10 پست

من توی شهر دیگه ای متولد شدم و چند سال اول زندگیمو اونجا بودم. بعدش رفتم یه شهر دیگه زندگی میکنم یعنی در حال حاضر از جایی که محل تولدم بود تا جایی که زندگی میکنم الان، حدودا ۸۰ کیلومتر فاصله داره!

حالا اگه به شهر محل تولدم بیام و چند روز بمونم(زیر ده روز) نمازم شکسته هست یا کامل؟

مهم محل زندگی هست نمازت شکسته اس 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم محل زندگی هست نمازت شکسته اس

ولی یه حاج آقایی میگفت وطن اتخادی با چمیدونم وطنی که به دنیا اومدی نمازت کامله و یه همچین چیزی...

الان نمازمو شکسته بخونم!

خونه دارید اونجا؟

خیر فقط اونجا به دنیا اومدم

تو شهر محل زندگیمم خونه از خودم ندارم مال بابامه😔🤣

حالا من و پدرم نداریم، محل زندگیم نمازم کامله 

موندم اینجا شکسته اس یا کامل؟ قبلا شکسته می‌خوندم الان شک کردم چجوریه؟

خیر فقط اونجا به دنیا اومدمتو شهر محل زندگیمم خونه از خودم ندارم مال بابامه😔🤣حالا من و پدرم نداریم ...

فک کنم شکسته باید بخونی 

-مترسک را دار زدند به جُرم دوستی با پرنده که مبادا تاراج مزرعه را به ، بوسه ای فروخته باشد.- اینجا قحطی عاطفه است!

ولی یه حاج آقایی میگفت وطن اتخادی با چمیدونم وطنی که به دنیا اومدی نمازت کامله و یه همچین چیزی...الا ...

شکسته اس ولی

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن