2777
2789
نان کامفورت بهتره یاببلاک کامفورت یافرقی ندارن چجوریه این برندافرقش

نمی دونم من دخترم ببلاک دادم پسرم ببلاک کامفورت، کامفورت بد مزه هست هر بچه ای نمی خوره به دونه بخر ببین می خوره کامفورت رژیمیه یبوست رو برطرف می کنه اگه خواستی دایم بدی سه تا کامفورت دادی یه ببلاک معمولی هم بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم من دخترم ببلاک دادم پسرم ببلاک کامفورت، کامفورت بد مزه هست هر بچه ای نمی خوره به دونه بخر ب ...

جالبه من نان ساده رومزه کردم افتضاح بود بوی قرص اهن ولی کامفورت نان خیلی خوب بود مزه اش..

ببخشید چرا میگی چنتا کامفورت ک دادم ساده ام بهش بدم؟

۳ تا نان کامفورت یکی نان ساده؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نمی دونم من دخترم ببلاک دادم پسرم ببلاک کامفورت، کامفورت بد مزه هست هر بچه ای نمی خوره به دونه بخر ب ...

ببلاک چرا؟چون ندادم بهش تاحالا ببلاک رو میگم ندم هتره 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

جالبه من نان ساده رومزه کردم افتضاح بود بوی قرص اهن ولی کامفورت نان خیلی خوب بود مزه اش..ببخشید چرا ...

آره بخاطر اینکه ممکنه یک درصد شکمش ببخشید زیاد کار کنه چون کامفورت برای یبوست خوبه، کم پیش میاد اما پیشنهاد دکتر این بود یا می گفت دو تا پیمونه کامفورت یه پیمونه معمولی

ممنون گلم ولی خودم یبوست نیستم نمیدونم چرااینطوری میشه هرروزم خاکشیر نبات میخورمالان بنظرت کامفورت ر ...

مطمعنی کولیک نداره ؟ شاید کولیک داره و نمیتونه دفع راحتم داشته باشه 

نه چیزای چرب بخور چربی فقط فرق میکنه مستقیم تاثیر میزاره روشیر 

اون چربی گوسفندیو خودم امتحان کردم خیلی جوابه 

من راستش اون اوایل ببلاک دادم فقط ب بچم ک یبوست نمیشد باهاش 

ولی اینکه میگی فقط دلش میخواد شیر بخوره ممکنه از کولیک باشه ها چون دلدردشونو اروم میکنه پسر منم اینطور بود

شاید باورت نشه ولی ی ساعت رو مبل میشستم سینمو میمکید شیر میخورد چندین بار پیش اومده چون کولیک داشت 

دستتو بزار رو شکمش ببین حس میکنی ی چیزی اون زیر مث حباب میترکه یا نه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

آره بخاطر اینکه ممکنه یک درصد شکمش ببخشید زیاد کار کنه چون کامفورت برای یبوست خوبه، کم پیش میاد اما ...

اشکال نداره باهم ترکیب کنم؟  پس یه پیمونه ساده میریزم توشیشه اش بادوتا کامفورت؟درسته دیگ ؟بدنباشه اخه شوهرمم گفت قاطی کنیم گفتم من همچین چیزی نشنیدم شاید بد باشه

نان و ببلاک در یک سطحن من نان ندادم به بچه هام ببلاک دادم شما اگه نان دادی پس کامفورت هم نان بده

سلام عزیزم بچم حین خوردن شیر کامفورت شکمش کارمیده  حس میکمم هیچی جذب بدنش نمیشه چیکارکنم

خاهرمم گفت ازدفعه قبل بچه هیچ فرقی نکرده

کلااین‌کامفورتا وزن دهی کمتری دارع؟

مطمعنی کولیک نداره ؟ شاید کولیک داره و نمیتونه دفع راحتم داشته باشه نه چیزای چرب بخور چربی فقط فرق م ...

سلام گلم کولیک داره اره ولی اینکه زور میزنه تاشکمش کاربده خودم متوجه میشم یبوسته..چیکارکنم

بچم حین خوردن شیر کامفورت شکمش کارمیده  حس میکمم هیچی جذب بدنش نمیشه چیکارکنم

خاهرمم گفت ازدفعه قبل بچه هیچ فرقی نکرده

کلااین‌کامفورتا وزن دهی کمتری دارع؟

سلام عزیزم بچم حین خوردن شیر کامفورت شکمش کارمیده حس میکمم هیچی جذب بدنش نمیشه چیکارکنمخاهرمم گفت ا ...

نه برا پسر من عادی بود و اینکه دکترش می گفت کامفورت بهترین شیرخشکه، اگه می بینی دوران جون اسهال میشه با دکترش مشورت کن (مثلا نان بده ده روزی یه بار یه بسته کامفورت بده بهش)

سلام گلم کولیک داره اره ولی اینکه زور میزنه تاشکمش کاربده خودم متوجه میشم یبوسته..چیکارکنمبچم حین خو ...

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

سلام گلم کولیک داره اره ولی اینکه زور میزنه تاشکمش کاربده خودم متوجه میشم یبوسته..چیکارکنمبچم حین خو ...

ممنون گلم فقط یسوال اینجا نوشته اگ موقع دفع درد وگریه بود ب دکتر بگید 

من شیرخودمو ک میدم ی روزکامل  شب همینطوری میشه ..باگریه و زور زدن دفع داره