2777
2789

سلام بچم ۴۰ روزشه شبا سیرنمیشه باشیر خودم یعنی یساعت شیرمیخوره خسته میشه ولی باز شروع میکنه ب گریه ..

اوایل شیرخشک نان اوپتی گرفته بودم همون ساده هاش اوایل خوب بود ولی .دچار یبوست شد  شیرخودمم میدادم بازم یبوست بود دکتر نرفتم و شیرخشک نان مدل کافورت رو گرفتم که دیگه دلدرداش و یبوستش برطرف شد ولی  حین خوردن شیرخشک معمولا شکمش کارمیده  میخاستم ببینم بد نیس؟یاگفتم بپرسم شاید این مدل رو فقط موقتی میدن و شاید زیادیش خوب نباشه ممنون میشم بگید یسوال دیگم اینکه باشیرخودمم یبوسته هر دوسه روز یبار البته یبوست میشه که پاهاشو جمع میکنه ودلدرده .میدونمم آروغ نداره ودلدرده ولی شب که این شیرخشک رومیدم شکمش کارمیده

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

شیر خشکو اطلاعات ندارم ولی اگه خودتم یبوست داری بچه هم همینطور میشه 

چیزای یکم چرب بخور شیرت چرب میشه 

مث دنبه گوسفند و کره حیوونی حالا لارم نیس خیلی بخوری ولی تاثیرش خیلی زیاده 

یا روغن زیتون اصل تو شیر خشک یک قطره بریزی

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

من خیلی متخصص بردم همشون گفتن تا یک هفته هم دستشویی نکنه مهم نیست ولی مدفوع باید نرم باشه اگه سفت باشه یبوست حساب میشه به دختر من ببلاک کامفورت داد یه مدت شاید ۳هفته این حدود بعدش ببلاک ساده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی متخصص بردم همشون گفتن تا یک هفته هم دستشویی نکنه مهم نیست ولی مدفوع باید نرم باشه اگه سفت با ...

آها پس نباید دائمی کامفورت رو بدم آره؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من خیلی متخصص بردم همشون گفتن تا یک هفته هم دستشویی نکنه مهم نیست ولی مدفوع باید نرم باشه اگه سفت با ...

ببین مدفوع نکردنش مهم نیس ولی دلش درد میگیره وقتی ازصبح شکمش کارنداده باشه دائممم ب خودش میپیچه ودردداره یسره زورمیزنه

شیر خشکو اطلاعات ندارم ولی اگه خودتم یبوست داری بچه هم همینطور میشه چیزای یکم چرب بخور شیرت چرب میشه ...

ممنون گلم ولی خودم یبوست نیستم نمیدونم چرااینطوری میشه هرروزم خاکشیر نبات میخورم

الان بنظرت کامفورت رو بگیرم هنوز ؟

یا نان ساده بگیرم 

من ببلاک کامفورت دادم دکتر گفت دایمی هم بدی ایرادی نداره دایم خورد تا هجده ماهگی

دائمیش پس مشکلی نیس آره؟

چون بهش ساخته ..ولی خب چون دکتر بهش نداده برای همین گفتم بیام بپرسم

وکترارو ک میبینی حرف ادمو گوش نمیدن اصلا بهش میگم شب سیرنمیشه میگه شیر بده بهش اولویت شیرمادره خب احمق خودم مگ نمیدونم

من ببلاک کامفورت دادم دکتر گفت دایمی هم بدی ایرادی نداره دایم خورد تا هجده ماهگی

نان کامفورت بهتره یاببلاک کامفورت 

یافرقی ندارن چجوریه این برندافرقش

چرا آپتامیل نمیدی؟

چراخب مگه فرقش چیه

من ی دکتر اطفال رفته بودم وقتی بچم دوهفته بود گفت شیرخشک نان واپتامیل خوبن اگ خاستی بدی ولی نان بهتره

آپتامیل شیر راحت هضمی هست و مزه اش معمولی هست ولی نان سنگینه وخوشمزه، برای همین وقتی یه بچه قراره هم شیر مادر بخوره و هم شیر خشک ، معمولا آپتامیل رو میدن که زیاد متوجه تفاوت طعم نشه و شیر مادر رو پس نزنه

آپتامیل شیر راحت هضمی هست و مزه اش معمولی هست ولی نان سنگینه وخوشمزه، برای همین وقتی یه بچه قراره هم ...

دیگه الان ۴۰ روزشه اگه میخاس پس بزنه نمیزد تاالان؟از هفته اول شبا بهش شیرخشک میدم یاوقتی جایی میریم..

بعد اینکه بقول خودت طعمش خوب نیس منم شنیدم اینو بگیرم نخوره چی 

دیگه الان ۴۰ روزشه اگه میخاس پس بزنه نمیزد تاالان؟از هفته اول شبا بهش شیرخشک میدم یاوقتی جایی میریم. ...

باشه دیگه ، پس اگه مشکلی نیست هر جور که مصلحته

ولی حتما با دخترش هم مشورت کن و میزان دقیق شیر خشک مورد نیازش رو بپرس، چون افراط هم مضره

باشه دیگه ، پس اگه مشکلی نیست هر جور که مصلحتهولی حتما با دخترش هم مشورت کن و میزان دقیق شیر خشک مور ...

نه یه وعده بیشتر نمیدم عزیزم

شیرخشک نان کامفورت اگه به بچه ای بسازه مشکلی نداره دائئمی استفاده بشه ؟یا فقط یه دوره ای باید مصرف شه و موقته ؟