سلام بچم ۴۰ روزشه شبا سیرنمیشه باشیر خودم یعنی یساعت شیرمیخوره خسته میشه ولی باز شروع میکنه ب گریه ..
اوایل شیرخشک نان اوپتی گرفته بودم همون ساده هاش اوایل خوب بود ولی .دچار یبوست شد شیرخودمم میدادم بازم یبوست بود دکتر نرفتم و شیرخشک نان مدل کافورت رو گرفتم که دیگه دلدرداش و یبوستش برطرف شد ولی حین خوردن شیرخشک معمولا شکمش کارمیده میخاستم ببینم بد نیس؟یاگفتم بپرسم شاید این مدل رو فقط موقتی میدن و شاید زیادیش خوب نباشه ممنون میشم بگید یسوال دیگم اینکه باشیرخودمم یبوسته هر دوسه روز یبار البته یبوست میشه که پاهاشو جمع میکنه ودلدرده .میدونمم آروغ نداره ودلدرده ولی شب که این شیرخشک رومیدم شکمش کارمیده
هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
من خیلی متخصص بردم همشون گفتن تا یک هفته هم دستشویی نکنه مهم نیست ولی مدفوع باید نرم باشه اگه سفت باشه یبوست حساب میشه به دختر من ببلاک کامفورت داد یه مدت شاید ۳هفته این حدود بعدش ببلاک ساده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آپتامیل شیر راحت هضمی هست و مزه اش معمولی هست ولی نان سنگینه وخوشمزه، برای همین وقتی یه بچه قراره هم شیر مادر بخوره و هم شیر خشک ، معمولا آپتامیل رو میدن که زیاد متوجه تفاوت طعم نشه و شیر مادر رو پس نزنه