2777
2789
عنوان

خواستگار همچین چیزی گفت ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 78 پست

معمولا خواستگاری سنتی اول پسرمادرشو میفرسته اگر از نظر ظاهری با اون ملاکهایی که درنظرشه مطابقت داشت .خودشم‌جلسه بعدش میاد....بیشترهم درخانواده های مذهبیه...چون وقتی  مجلس زنانه باشه لباسهای دختر هم بازتر  وآزادتره.نیازی به روسری ومانتوچادر نیست..

پارسا پسرمامان😍
یعنی از غصه بغض کردمآخه یه دختری مثل من که دلش نمیخواد با کسی دوست بشه و دلش نمیخواد اینطوری دو تا ز ...

خب شما که سنتی این شکلی به مزاجت خوش نیس دوستی رو امتحان کن منتها همون اول بگو من نیتم ازدواجه اگر موافقید یک ماهی درارتباط باشیم اوکی بودیم بیایید خواستگاری قبول کرد که کرد نکرد هم که هیچ چیزی رو از دست ندادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۵ سالته.تحصیلاتت کارشناسی ارشده

عاقلی و عزت نفس داری که اینجور خواستگاریو در شأن خودت نمی‌بینی 

اولا همیشه خداروشکر کن که همون اول کار که تماس میگیرن خودشونو نشون بدن 

دوما وقتشه که همون اول اگر شرایط اولیه رو قبول کردین که بیان 

مادرتون به مادر آقا پسر بگه که ما رسم داریم 

دختر و پسر قبلش هم  رو ببینن داخل کافی شاپ 

و بعد اگر هر دو طرف اکی بودن 

بقیه مراسم آشنایی داخل خونه باشه و شما تشریف بیارین خونه.

میری کافی شاپ قشنگ با آقا پسر بدون حضور بزرگتر ها صحبت میکنید.

اگر خواست با مادرش و یا خواهرش بیاد

و یا قبول نکردن 

میفهمی که این آقا شدیداً وابسته خانوادشه و هنوز بند نافش جدا نشده.

تکلیف خودتو می‌دونی 

کاری که ما و خیلی های دیگه انجام میدیم.

خواستگاری رسمی که خانواده ها در جریان هستن و دو شخص عاقل و بالغ می‌خوان با هم ازدواج کنن و یه زندگی بسازن.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

برای دیدن کامل اجزای صورتت میان پسر روش نمیشه ببینه چه شکلی هستی شاید ناخواسته سرسری نگات کنه قبول ک ...

غلط کرده که روش نمیشه

خوب هم روش میشه عزیزم

اینا برای فضولی میان. که ببینن پرده و مبل و فرش و... چطوره

خود وختر سفیده، سیاهه چطوریه

بعد اگههههه پسندیدن تازه پسرشون رو بیارن

پسرشون یوسف پیامبر نیست که روش نشه ببینه

والا که خود خدا این اجازه رو داده کامل ببینه و بپسنده

کاربری دست دو نفره. 

۲۵ سالته.تحصیلاتت کارشناسی ارشدهعاقلی و عزت نفس داری که اینجور خواستگاریو در شأن خودت نمی‌بینی اولا ...

نظر منم همینه

ولی اینا نظرشون چیز دیگه ای بوده

برن با یکی مثل خودشون وصلت کنن بهتره

کاربری دست دو نفره. 

نظر منم همینهولی اینا نظرشون چیز دیگه ای بودهبرن با یکی مثل خودشون وصلت کنن بهتره

حتما روی نظرت پافشاری کن.

هرچی می‌خوان بگن.شما باید انتخاب کنی.شما میخوایی زندگی کنی.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

انگار زمان قاجاره

اره همینو بگو 😂تازه اون زمان دقیقا همین کارو میکردن بعد خونده بودم حتی دندونای دختر رو هم نگاه میکردن یا بهش میگفتن راه برو موهاشو می دیدن حتی بیشتر تنشو 😬 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

اره همینو بگو 😂تازه اون زمان دقیقا همین کارو میکردن بعد خونده بودم حتی دندونای دختر رو هم نگاه میکر ...

هعی...

شانس منِ نگون بخته

خسته شدم از این مدل آدما

دیگه کلا نمیخوام به ازدواج فکر کنم

کاربری دست دو نفره. 

هعی...شانس منِ نگون بختهخسته شدم از این مدل آدمادیگه کلا نمیخوام به ازدواج فکر کنم

نه بابا بیخیال ناراحت نباش این دفعه اینجوری شد همیشه که اینجوری نمیشه همه که مثل هم نیستن موقعیت خوب اومد ازدواج کن

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌