2777
2789
عنوان

خواستگار همچین چیزی گفت ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 78 پست
پسر بپسنده نه که مادر و خواهرش بپسندنهمه ی دوستام که سنتی ازدواج کردن اول وقت قرار گذاشتن بیرونخودشو ...

خانواده سنتی تر هستن احتمالا

ما هم که ازدواج کردیم خواهر و مادر اول پسندید چون مدل ازدواج و تفکرات پدر و مادرشون سنتی بود

البته که چه اشکالی داره؟

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من جوگیرم برو گمشو بیرون از تاپیکموقتی می بینید یکی ناراحته میاید چرت و پرت میگید که چیبرو گمشو

عزیزم ناراحت نباش

نصف مردم ایران هنوز تو دوره سنتی موندن با همون عقاید 

این تویی که نباید بزاری روت تاثیر بزارن و ارزش خودتو نادیده بگیری 

ولشون کن 

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

عزیزم ناراحت نباشنصف مردم ایران هنوز تو دوره سنتی موندن با همون عقاید این تویی که نباید بزاری روت تا ...

یعنی از غصه بغض کردم

آخه یه دختری مثل من که دلش نمیخواد با کسی دوست بشه و دلش نمیخواد اینطوری دو تا زن اسکل بیان بپسندن و بعد پسر اسکل تر از خودشون رو بیارن، باید چکار کنه؟

چه کشوری داریم به خدا

کاربری دست دو نفره. 

اینا نمیفهمن

نمی خوان بفهمند. ساختار قدیمی و سنتی شکستن اش همیشه مقاومت می خواد. مثلا زنی که خودش از مادر شوهرش تو سری خورده الان هم می خواد توی جایگاه مادرشوهر خوب بتازونه. کم پیش میاد کسی ساختار غلط رو بشکنه. اونقدر قوی باشه که بتونه تحلیل کنه. همه می شن کپی بزرگ ترهاشون. دشمنی ای با آدما نیست. ولی این حقیقت تلخیه که هست. 

هیچ ربطی نداره، یه سری معقولات اولیه رو خانواده باید بسنجه

خودمونیم معقولات اولیه یعنی مدل چیدمان خونه دیگه. دختر سفیده یا موبوره دیگه؟
همون معقولات اولیه می گه خانواده ای که رفتارشون این مدلی هست در حد و اندازه های دختری مثل استارتر این تاپیک نیستند. باید برن یه بساز بگیرن به قول شما!! 

واقعا حال منم بد شد یعنی چه حالا پسرشون پسر شاهه مگه انگار ما کالاییم 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

نخیر جو گیر نشدمیعنی چی اخهیعنی چی ما ببینیم اگه پسندیدیم...؟

گلم تو مسئله ازدواج سعی کن خونسرد باشی برای دختر همه مدل خواستگاری میاد قشرها و فرهنگ های متفاوت به چشم تجربه بهش نگاه کن و ناراحت نشو هر کسی بالاخره دیر یا زود جفت خودش پیدا میکنه

اصلا اگر آقا پسر خودشون یا با خانواده نیمودن راه ندید خونه چون باید بالاخره پذیرایی کنید خونه آماده کنید میوه بخرید و هزارتا درگیری ولی اونا پسرشون رو نیارن توهین به مقدمات و تدارکاتی هست که شما دیدید یعنی ارزشی برای شما به عنوان دختر قائل نیستن

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

برای دیدن کامل اجزای صورتت میان پسر روش نمیشه ببینه چه شکلی هستی شاید ناخواسته سرسری نگات کنه قبول کنه‌بعدا ایراد بگیره بنظرم برای خودتون هم راحته اول با زنای به خانواده اشنا بشین ....همونا چهارتا مرد دورشون باشن ذات بدشون قایم میکنن شما هم به اقایون خونه یگین برن سه حایی‌ تا حرقاتون بزنین