2777
2789
عنوان

خواستگار همچین چیزی گفت ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخیر جو گیر نشدمیعنی چی اخهیعنی چی ما ببینیم اگه پسندیدیم...؟

ظاهرا میگن بیاییم ببینیم، در اصل می خوان مزه دهنتون را بفهمن که زندگی کن هستید یا مثل اکثر دخترهای امروزی مرغم یک پا داره هستید.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

حالا میزاشتی بیان خب این تو خاستگاری سنتی عادیه بر خوردن نداره اتفاقا بهتره اینطوری، تو شعار گیر نکن ...

این چیزها شعار نیست به خدا. یه همچین پسری کلا زندگیش دست مامان و خواهرشه دیگه. وقتی مامانش حتی نمی خواد پسرش دختری رو که خودش اکی نداده ببینه نشون می ده چه قدر روش تسلط دارند. 

واقعیت اینه توی ازدواج سنی همین روشه ولی خوب خیلیا به زبون نمیارن

مادر و خواهر میان اوکی بود پسره هم میارن

به نظرم زیادی هم حساس هستید خوب به اون پسر هم حق بدید که باید بپسنده دیگه حالا بعضیا دورا دور میپسندن و میبیننن بعضیا میان توی خونه بپسندن

اگه واقعا قصد ازدواج داری حساسیتت رو کم کن ولی روی بقیه رفتاراشون هم دقت کن ببین همه چیز رو بی شیله و پیله توی روت میگن! و این مدلی هستن! و میتونی کنار بیای؟

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
خوب گفته مامانت

باورت میشه شوهرمم کلی از این حرکت خوششاومده بود گفته ببین چه ارزشی برای دخترشون قائلن و فلان 😁

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ناراحتی نداره، خاستگار سنتی همین، میان ظاهرا ببینن زندگیتون قیافتون باهم تو یک سطح بعد پسرشونو میارن

ایشالا همه بتونن با عشق ازدواج کنن ولی سنتی هم مزایای خودشو داره

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

دقیقا دکتر عزیزی راجب همین چیز یکسری صحبت کرد..پسری که الان خانواده ش باید نظر اول رو بدن برای زندگی به درد نمیخوره اون میخواد زندگی کنه بعد اونا اول باید بپسندن عجب فردا تو زندگی هم اونا باید نظر بدن مطمئنا

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
ظاهرا میگن بیاییم ببینیم، در اصل می خوان مزه دهنتون را بفهمن که زندگی کن هستید یا مثل اکثر دخترهای ا ...

زندگی کن = تو سری خور
مرغم یه پا داره= برای خودم شخصیت دارم و با هر چیزی کنار نمی یام.

بهتره جامعه به دخترهای جدید عادت کنه و الکی روشون اسم نگذاره. من که عاشق نسل جدید دخترامونم   

این چیزها شعار نیست به خدا. یه همچین پسری کلا زندگیش دست مامان و خواهرشه دیگه. وقتی مامانش حتی نمی خ ...

ببین مثلا پسره میگه زنم میخوام سفید باشه چشم رنگی باشه یا حالا هر شرطی خب میگه اول اونا برن ببینن هست یا نه میگم تو سنتی عادیه و اینقدرم عجیب و توهین آمیز نیست .