2777
2789
عنوان

سوتی هایی که تا به حال دادین

783 بازدید | 33 پست

همه از سوتی هایی که دادین بگین وایا مثل من خواستین زمین دهن باز کنه وشما رو بخوره

تیکر تولد تک دختر خوشگلمه    ...............به جای بوی عطر کاش بعضیا کمی بوی اعتماد بدن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه بار بدون حوله از حمام اومدم برم اتاقم دریغ از اینکه دامادمون مهمون اومده من خبر نداشتم وایییی  

تیکر تولد تک دختر خوشگلمه    ...............به جای بوی عطر کاش بعضیا کمی بوی اعتماد بدن  

حواسم نبود دهنم آدامس بود اومدم باهاش حرف بزنم آدامسم با دو کیلو تف پرت شد رو لپ استادم 😭😢 بخدا تا آخر زندگیم یادم نمیره 😭😭😭

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

توعیدم تو یه مهمونی تقریبا۴۰نفره همه داشتن سفره رو جمع میکردن منم خواستم پاشم خیر سرم کمک کنم نوشابه از دستم درمیره و ابروی ماهم میره😂😂

یه دفعه هم مهمون داشتیم سبزی خوردن تو دستم بود نمیدونم چرا یهو پرتش کردم رو سفره هرکدوم از سبزی ها یه طرف رفت😂😂😂اصلا نمیدونم چرا اون حرکت تابلو رو زدم..اینجاهم دامادم بود ترکید از خنده هنوز مسخرم میکنه

منم یه بار بدون حوله از حمام اومدم برم اتاقم دریغ از اینکه دامادمون مهمون اومده من خبر نداشتم وایییی ...

دید شما رو تو اون وضعیت😣

میتواند تو را سخت زمینگیر کند    دردیک بغض اگر بین گلو گیرکند
حواسم نبود دهنم آدامس بود اومدم باهاش حرف بزنم آدامسم با دو کیلو تف پرت شد رو لپ استادم 😭😢 بخدا تا ...

وااای خاستم بگم اینکه خاطره سوگلی خودمون بود🤣🤣

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍
حواسم نبود دهنم آدامس بود اومدم باهاش حرف بزنم آدامسم با دو کیلو تف پرت شد رو لپ استادم 😭😢 بخدا تا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂وااای شوخی نکن ..نرفتی تو افق؟؟؟چجوری جمعش کردی😂😂

وااای خاستم بگم اینکه خاطره سوگلی خودمون بود🤣🤣

آره خودمم  😭😭😭 هنوزم داغونم ازش بخدا فاجعه قرن بود...😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))