2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آثار کبودی؟باید بری بررسی بشه شکایت هم باید بکنی اگه دیه میخای

نه دیه نمیخام

همسرم مشت زد به بازوم بدجور کبود شد

صبح رفتم دادسرا نامه گرفتم بعد رفتم پزشک قانونی معاینه شدم همین

گفتن این نامه میمونه دادگستری تا 5 سال

میخام بدونم بعد چی میشه اگه بار دیگه تکرار کرد چی میشه برای جدایی میتونم ازش استفاده کنم؟

نه دیه نمیخامهمسرم مشت زد به بازوم بدجور کبود شدصبح رفتم دادسرا نامه گرفتم بعد رفتم پزشک قانونی معای ...

چون سابقه میشه میتونی اقدام کنی برای شکایت ضرب و شتم و مراحل اولیه جدایی

"گاهی یک لبخند ساده می‌تواند تمام خستگی جهان را بشوید."

سلام عزیزم خوبین صبحتون بخیر

اگر خواستید تاپیک بزنید از دردی که توی دلتون هست و خودتون رو خالی کنید...

این یه پیشنهاده خواهر ناراحت نشید ازم

انشالله خدا غم دلتون رو به شادی تبدیل کنه

خیلییییی ناراحو شدم اصلا نمیتونم تصور کنم یه زن انقدددر بی شرف باشه 

تاپیک شما شاید چشم گوش خیلی از خانوما رو باز کنه و اجر اخروی داره براتون ضمن اینکه خالی میشید

اگر تاپیک زدین منم تگ کنیدممنون میشم

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

سلام عزیز دلم ممنون که ب دردم گوش دادی الهی همیشه دلت شاد باشه

ممنون عزیز دلم

والا دارم گریه میکنم بخاطر دردی که کشیدین 

خواهش میکنم عزیزم خدا غم دلتون رو به شادی تبدیل کنه 

خدا براتون جبران کنه انشالله

ممنون خواهر

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

ممنون عزیز دلموالا دارم گریه میکنم بخاطر دردی که کشیدین خواهش میکنم عزیزم خدا غم دلتون رو به شادی تب ...

خدا منو بکشه

چرا گریه

تورو خدا مدیونم نکن 

من دیگه بیخیال شدم دورت بگردم تو هم خواهشا گریه نکن 

زندگی همینه 

ادم ها تو شرایط بحرانی قوی میشن

شاید من اگه این بلا سرم نمیومد الان یه بی دست و پا بودم که وابسته شوهرم بودم ولی الان خودساخته شدم خودم هم زنم ه  مرد

همه جا به خودم تکیه کردم نه شوهرم

خدا منو بکشهچرا گریهتورو خدا مدیونم نکن من دیگه بیخیال شدم دورت بگردم تو هم خواهشا گریه نکن زندگی هم ...

عزیز دلم سه بار پیام رو فرستادم نت ضعیفه ...

فدای سرت چرا تو مدیون بشی اون زن خائن عوضی مدیون این حال شما و همه ماهایی که ناراحت شدیم هست 

شما انشالله انقدر خوشحول و خوشبخت بشید که هر لحظه از زندگیتون راضی باشید 

انشالله خدا کاری کنه شوهرت بر ای همیشه یه درس اساسی بگیره 

انشالله سر عقل بیاد..

عزیزم خوشبختی شما و فرزندتون رو آرزو دارم 🙏🏻😘🌹

عزیز دلم سه بار پیام رو فرستادم نت ضعیفه ...فدای سرت چرا تو مدیون بشی اون زن خائن عوضی مدیون این حال ...

دورت بگردم 

این اخر هفته ای چ دعای قشنگی کردی

الهی صد برابر این دعای قشنگ بهت برگرده نازنین

دورت بگردم این اخر هفته ای چ دعای قشنگی کردیالهی صد برابر این دعای قشنگ بهت برگرده نازنین

فداااا

قرررربوووونت برم 😘😘😘