2777
2789

تاپیک دیروزمو ببینید در مورد مامانم توضیح دادم به این نتیجه رسیدم غیر از همسرم هیشکی به دردم نمیخوره بابام و داداشم خوبه خواهرمم خیلی دلسوزمه ولی مادرم نه خیلی عوض شده من واقعا دلم شکست 

همینکه شوهر خوبی داری 100 تا جلویی

خیلی ها شوهرشون از دشمن هم بدتره

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکتو دیدم حالا باز خوبه مامانت حرف خاصی بهت نزده اگه جای من بودی مادرت با یه مرد غریبه ازدواج می‌کرد اونو می‌آوردش تو خونه شما اون مرد هم بهت نظر داشت  کلی آزار و اذیت جسمی و کلامی بهت می‌رسوند و مادرت همش پشت اون مرد بود چیکار می‌کرد

ویه روزی میفهمی غیر خودت هیشکی بدردت نمیخوره

همسرم تا اینجا هیچی برام کم نذاشته مریض بودم پابه پام اومده تا خوب شدم ناراحت بودم همه زورشو زده خوشحالم کنه یه چیزایی کم داشتم برام فراهم کرده 

همینکه شوهر خوبی داری 100 تا جلوییخیلی ها شوهرشون از دشمن هم بدتره

اره خداروشکر ولی از مامانم دلگیرم حداقل با من نباید اینجوری رفتار میکرد منی که صدمو گذاشتم براش

منم دیشب خونه مادرم بودم یه حرفی زد خیلی ناراحت شدم واقعا دلم شکست شوهرمم ناراحت شد ولی سکوت کرد به ...

دقیقا منم میخوام با قبولیم همه چیزو برا شوهرم جبران کنم چون تنها چیزیه که از دنیا میخواد

مجرد بودی ازدواج کرد.؟

لااقل صبر کرده بود من ازدواج کنم بعد اینم شوهر کنه وقتی بهش می‌گفتم می‌گفت من دیگه اون موقع پیرم کی میاد منو بگیره ولی خب اینجوری زندگی منو نابود کرد الانم شاید گاهی اوقات بخواد جبران کنه ولی من انقدر آسیب‌های شدیدی دیدم که تو جوونی انقدر مریضم 

دقیقا منم میخوام با قبولیم همه چیزو برا شوهرم جبران کنم چون تنها چیزیه که از دنیا میخواد

یایای من خیلی بچم دوست داره همیشه از هرچیزی براش میخره از لحظه بارداری تا الان ک بچم یک سالشه سعی کزده همه چی بخره و فراهم کنه انقد میخره ک نمیزاره ما چیزی بخریم بعد دیشب داشتیم راجب تولد یکسالگی دخترم صحبت میکردیم من میخوام شام و کیک بدم مامانم گف کادو چی میخری ب شوخی گفتیم هیچی 

بابام گف من خودم دوچرخه میخرم نمیخواد شماها هیچی بخرین آخه اولین نوه شه ذوق داره 

بعد مامانم برگشت ب کنایه با لحن بدی به شوهرم گفت هیچی ک نمشه شما از آول تاحالا چی خریدین برای بچتون